Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ! Στά 90 του ο "ΣΟΡΟΣ": ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (!) Ο ΤΡΑΜΠ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΜΠΑΝ – ΚΑΤΖΙΝΣΚΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ η ΑΝΟΔΟΣ της Τζώρτζια ΜΕΛΟΝΙ στήν ΙΤΑΛΙΑ!



Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην ιταλική εφημερίδα 'La Repubblica', ο 90χρονος πλέον (ψευδο-) Τζώρτζ Σόρος, δηλαδή Γκεόργκυ Σβάρτς...

George Soros: 'Very dangerous' Trump a 'transitory phenomenon'
Soros Says Greece Now Lose-Lose Game After Being Mishandled - Bloomberg

Εις ότι αφορά την πολιτική, ο σιωνιστής κερδοσκόπος μίλησε για «πολυάριθμους εχθρούς», συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ρωσίας, οι οποίοι αποτελούν όπως λέει «απειλή για τις ιδέες μιας ανοιχτής κοινωνίας» 

Επίσης, αποκαλεί «πρόβλημα» (!) τους πατριώτες ηγέτες 'Ορμπαν και Κατζίνσκι σε Ουγγαρία και Πολωνία, υποστηρίζοντας ότι «αντιτίθενται στις ...αξίες (ποιανών;) στις οποίες ιδρύθηκε η Ε.Ε.».

Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο Τράμπ «προσωρινό φαινόμενο», αλλά «πολύ επικίνδυνο, καθώς παλεύει για την πολιτική του επιβίωση και θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει στην εξουσία» αφού, «έχει παραβιάσει το σύνταγμα» και« εάν χάσει την προεδρία θα πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη».

Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι η «μεγαλύτερη ανησυχία» του είναι η Ιταλία, όπου «η δημόσια υποστήριξη για την παραμονή μέλους της Ευρωζώνης μειώνεται και η πολιτική μετατοπίζεται προς την ακροδεξιά, με τη μορφή της Τζώρτζια Μελόνι του Fratelli d’Italia». 

Giorgia Meloni - Wikipedia

Η οποία, έχει ξεπεράσει το 10% στις δημοσκοπήσεις!... 

Pochi contenuti e nessuna linea politica: la lunga agonia del centrodestra  | Il Primato Nazionale

Καταλάβατε τώρα ποίοι είναι οι εχθροί των παγκοσμίων τυράννων, ή όχι ακόμα;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Οι κάτοικοι της Μόριας ξεγυμνώνουν την προπαγάνδα Μητάρακη και μιλούν με γεγονότα…

    https://kentripotideas.wordpress.com/2020/08/06/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%be%ce%b5%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!