Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΣΤΗΜΕΝΑ τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Λεωφορείο 'Χ-95' Σύνταγμα Αεροδρομίο Ελ. Βενιζελος Σήμερα το πρωΐ Μαρτυρία επιβάτου.


Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

"Μας σταματάει περιπολικό στήν λεωφ. Μεσογείων, έξω απ τη σχολή της αστυνομίας (μακριά πήγανε), μπαίνουν 2 αστυφύλακες στο λεωφορείο, βρίσκουν μια κοπέλλα χωρίς μάσκα, την κατεβάζουν κάτω, κάνει δεξιά το λεωφορείο και περιμένουμε να της κόψουν πρόστιμο για να την...πάρουμε να φύγουμε (φωτό 1).
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες


Παρατηρώ ότι γίνεται 'live ρεπορτάζ' με ...10μελές συνεργείο, 2 κάμερες, βανάκια και δημοσιογράφο που μεταδίδει το ("φοβερά" ...πρωτότυπο!) σκηνικό με το πρόστιμο (φωτό 2).

Τελειώνει ο αστυφύλακας με την κοπέλλα, επιστρέφει η κοπέλλα με το πρόστιμο στο λεωφορείο, τελειώνει και το 'ρεπορτάζ', τα μαζεύει το συνεργείο, μπαίνουν κι οι αστυνομικοί στο περιπολικό, φεύγουν.

Αυτό ήταν.

Ένα πρόστιμο που κόπηκε για μάσκα, ίσα - ίσα για να το τραβήξουν οι κάμερες, να παίξει σε 2-3 δελτία και να φάτε τον ...σανό σας. Καλημέρα σας."


"Ιωάννης Καποδίστριας"

6 σχόλια:

  1. Υποθέτω εντός ολίγου και εδώ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_943.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καράφλιασα! Και δεν έχω και καμιά χαίτη :-)))))) έχουν να γίνουν πολλά κουφά ακόμα που θα τσιμπιόμαστε να δούμε αν είναι αλήθεια ή μας σάλεψε εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντού κι ένας δημοσιογράφος. Στο τέλος θα κοιτάμε και στις λεκάνες μη πεταχτεί κανένας από δαύτους, γιατί είναι ο φυσικός τους χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού κι ένας δημοσιογράφος. Στο τέλος θα κοιτάμε και στις λεκάνες μη πεταχτεί κανένας από δαύτους, γιατί είναι ο φυσικός τους χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες αρνηθείτε να πληρώσετε το πρόστιμο. Πάτε σε τακτική δικάσιμο και πείτε στον πρόεδρο ότι ασθανθήκατε δυσφορία, δύσπνοια, εξάντληση, ζαλάδα κλπ και γι'αυτό την βγάλατε. Τέλος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά της έκαναν. Η ασέβεια προς τους νόμους και η αδιαφορία για τους συμπολίτες της, Π-Λ-Η-Ρ-Ω-Ν-Ο-Ν-Τ-Α-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!