Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΚΑΡΔΙΑΚΗ Π Ρ Ο Σ Β Ο Λ Η ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ στήν ΑΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!.......(Καταλάβατε παλιο-μεμέτια;)

www.noiazomai.gr

Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2α Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες μετά την προσβλητική μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί και σε ημέρα μάλιστα που είναι αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή), τον αληθινό Θεό, τον Χριστό και την Σοφία Του! (φωτογραφία από τουρκικά μέσα που προβάλουν όλα σήμερα το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός)

Ο Μουεζίνης (αυτός που καλεί κάθε τόσο σε ισλαμική προσευχή με την φωνή του από τους μιναρέδες), υπηρετούσε στην Αγια-Σοφιά από την πρώτη μέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους που έσπευδαν να απολαύσουν τον "θρίαμβο" από διάφορα μέρη της Τουρκίας και του κόσμου, σχετικά με τα μέτρα του Κορωνοϊού μέσα στον καταπατημένο Ιερό Ναό μας!

Πάνω λοιπόν στον ενθουσιασμό και του ίδιου και όλων για την νέα "νίκη" του Ισλάμ και της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά του σταμάτησε, έπεσε και πέθανε εκεί μέσα (συλλυπητήρια στην οικογένειά του), αφήνοντας εμβρόντητους όλους! 

Όσους κατάλαβαν και όσους (έκαναν ότι) δεν κατάλαβαν το "σημείο" των ουρανών...

Γ. Γ. Κ.


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Όσοι μπαίνετε για προσευχή να παίρνετε σειρά για τις 72 παρθένες/τους 72 παρθένους και τα ατζέμ πιλάφια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς γιαυτον αντί για πιλάφι μέλι, σερμπετι και 150 παρθένες βρήκε μπροστά του τον σατανά και τους δαίμονες να ακονιζουν τα κέρατα τους. Θα φας καλά τουρανομογγολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!