Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! Η φρεγάτα “Λήμνος” ακούμπησε με τουρκικό πολεμικό πλοίο....ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; ; ; ; ;

ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ  Χ Λ Ι Α Ρ Α ......

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΗΚΕ;

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΡΟΠΕΛΑ ΤΟΥ;;;;;;

(ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ..."ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ";;;)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «CrisisMonitor.gr», το οποίο διασταυρώνεται με ασφαλείς πηγές του (κυπριακού) «SigmaLive», επιβεβαιώνονται και επεξηγούνται οι φήμες για επακούμβηση της ελληνικής φρεγάτας "Λήμνος" με την "Kemal Reis" τουρκικού πολεμικού ναυτικού, κατά την διάρκεια επικίνδυνων ελιγμών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος. 

ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ – ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΕΝΤΡΟΜΟ –  Makeleio.gr

Πληροφορίες: Η Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ «επακούμβησε» τουρκική φρεγάτα και την έβγαλε  εκτός μάχης | Tribune.gr

Οι φήμες, που κυκλοφορούν αρκετές ώρες τώρα, επιβεβαιώνονται, αναφέρει το «CrisisMonitor.gr», ενώ η αναφορά του Ελλαδίτη πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε “ατύχημα” λόγω μεγάλης συγκέντρωσης ναυτικών μονάδων, φαίνεται να αποτελούν την δημόσια αναγνώρισή του, με υπόμνηση προς τον Ταγίπ Ερντογάν. 

Τα στοιχεία αυτά, συνδυαστικά συνιστούν ένδειξη της ισορροπίας του τρόμου που έχει διαμορφωθεί στο Αιγαίο τις τελευταίες ημέρες. 

Μετά από το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα μηνύματα που αυτό περιείχε, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, αποχώρησε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Η αμυντική ιστοσελίδα «DefenceRedefined.com.cy» αναφέρει πως η φρεγάτα "Λήμνος" υπέστη περιορισμένες ζημιές από το συμβάν, ενώ πιο σοβαρές ήταν οι ζημιές της τουρκικής φρεγάτας. 

Το «ArmyVoice.gr» σε δικό του δημοσίευμα αναφέρει πως η πληροφορία αυτή έχει φθάσει από διαφορετικές, αξιόπιστες πηγές, με τα ίδια χαρακτηριστικά.

«Λέγεται για την ακρίβεια ότι τα δυο πλοία "φιλήθηκαν", δηλαδή σε γλώσσα αργκό σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο ακούμπησαν χωρίς απαραίτητα να έχουν συγκρουστεί. 

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε χθες. 

Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να συμβεί όταν εκτελούν ελιγμούς σε πολύ μικρό χώρο όπως στην επίμαχη περιοχή που έχει βγει το Oruc Reis και υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πολεμικών πλοίων», αναφέρει. 

Το «ArmyVoice.gr» έθεσε το ερώτημα στο ΓΕΝ και ο εκπρόσωπος απάντησε στην ελλαδική ιστοσελίδα ότι «από όσα γνωρίζει δεν προκύπτει κάτι για σύγκρουση πλοίων. 
Ο δε εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ υποστήριξε ότι δεν έχει υπ΄όψη του κάποιο τέτοιο περιστατικό.»

Ωστόσο οι πληροφορίες δεν μιλάνε για σύγκρουση. «Επιπλέον στελέχη από το υπουργείο εθνικής άμυνας τα οποία θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν το περιστατικό, αλλά αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει επέλθει μια σιωπηρή συμφωνία να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα. 

«Η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, σύμφωνα με πληφορορίες είχε βρεθεί δίπλα στο Oruc Reis τις τελευταίες ώρες, καθώς άλλαξε τα πλοία Νικηφόρος Φωκάς και Κανάρης, τα οποία ήταν τα πρώτα που έσπευσαν στο τουρκικό ερευνητικό όταν έπλεε πάνω από την ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάποια μεγαλύτερη ένταση και πως δεν θα ξεφύγει η κατάσταση με κάποιο ατύχημα», καταλήγει το «ArmyVoice.gr».
 


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΜ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΕΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΛΗ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΟΡΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΨΑΡΙΑ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ
    ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό φρόνημα του λαού; το μόνο που ξέρουμε είναι να φοράμε μασκούλες και να καθόμαστε φρόνιμα και να  παρακολουθούμε το βιασμό της Πατρίδας μας, της προσωπικότητας, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!