Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αλγερινός Ι σ λ α μ ο φ α σ ί σ τ α ς με ....σφυρί (!) «τα έκανε λαμπόγιαλο» στον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά, προστάτη του Ηρακλείου !!!!!




Δύο ΑΓΡΙΕΣ επιθέσεις δέχτηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Μηνά που είναι και προστάτης του Ηρακλείου, στην Κρήτη. 
Τις τελευταίες 48 ώρες, ένας αλλοδαπός από τήν Αφρική, εισήλθε στον στον χώρο του Ιερού Ναού κρατώντας ένα σφυρί και επιτέθηκε με οργή και μανία (!) στο βιτρό της εκκλησίας αλλά και στην τζαμαρία του βιβλιοπωλείου της Αρχιεπισκοπής Κρήτης!!!
Όπως μεταδίδει το 'Flashnews.gr', ο άντρας που είναι αλγερινής καταγωγής επιτέθηκε αρχικά τα ξημερώματα της Δευτέρας, και επέστρεψε ξανά (!) το βράδυ για να συνεχίσει τον βανδαλισμό του.

Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον Αλγερινό από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν άμεσα στα ίχνη του. 

Ο Αλγερινός βάνδαλος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbreak.gr


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Τί λέτε, ρε παιδιά, τον "συλλήψανε" τα λαγωνικά της ΓΕΛΑΣ; Πώπω, τώρα του έκαναν τη μούρη κιμά.
    Ντόλτσε βίτα το αλγερινό κόπρανο στις φυλακές. Τσάμπα μάσα κι ύπνος και θα δικτυωθεί το παιντί καλά-καλά επενδύοντας (ως επενδυτής κι αυτός) στην μετέπειτα "λαμπρή" καριέρα του ως κλεφτρόνι κι αντεροβγάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευελπιστώ στον Άγιο Μηνά. Άγιος στρατιωτικός με πείρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, είναι δυνατόν!!!;;;;;;;;
    Βανδάλισε τον ναό κι αντί να φυλάσσεται ή τέλος πάντων να έχουν τον νου τους, ξαναγύρισε και συνέχισε;;;; αλλά βέβαια, όταν τα μπατσικά κυνηγούν τον Έλληνα και κάνουν τεμενάδες στα λαθρο-βοθρολύματα, πώς να μην τα κάνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ισλαμικός νόμος και η άμεση απόδοση δικαιοσύνης δια ακρωτηριασμού είναι το μόνο που ζηλεύω και θα ήθελα να έχει ενσωματώσει ο νομοθέτης στην Ελληνική δικαιοσύνη...
    Αλλά επειδή είμεθα Ορθόδοξοι Χριστιανοί και πιστεύουμε στη δύναμη της μετάνοιας, στη συγχώρεση και στο μέγα Έλεος, ας του αφήσουμε το δεξί μήπως και μετανοήσει. Δεν θα ήτανε φρόνιμο να του στερήσουμε την αναζωογονητική δύναμη του Τιμίου Σταυρού επάνω του και σε ότι τον περιβάλλει...
    Το κομμένο θα του θυμίζει για το υπόλοιπο της μίζερης του ζωής το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ και παράλληλα θα ευγνωμονεί που αυτό έγινε εν Ελλάδι και όχι σε ισλαμική χώρα...
    Είμαι άδικος / ανήθικος / σκληρός να ζητώ αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα προς αυτή τη κατεύθυνση με άμεση και αναδρομική εφαρμογή του ;

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο άδικος δεν είσαι, αντιθέτως η πρότασή σου είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και σχεδόν λάθρο-friendly. Θα τους αποδίδεται η δικαιοσύνη που έχουν συνηθίσει από τις πολιτισμένες χώρες τους.

      Διαγραφή
  5. Αφου δεν βρισκεται κανεις να τους σπασει τα χερια και τα ποδια
    εχουν αποθρασυνθει τελειως.
    Αν δεν τους σταματησουμε απο μονοι τους δεν προκειται μνα σταματησουν ποτε.
    Πρεπει να παρουμε τις μπουλντοζες και οτι αλλο διαθετουμε
    και να γκρεμισουμε οσα τζαμια και τεμενοι βρισκοντε στην Ελλαδα
    και τα χοτ σποτ και να πανε απο κει που ηρθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!