Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Έχετε Π Υ Ρ Ε Τ Ο Μακαριώτατε; [ Β ί ν τ ε ο ]

(!!!) ..
Ιερώνυμος: Ναι σε μάσκες στις εκκλησίες αν το συνιστούν οι ειδικοί ...
ΤΙ ΛΕΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ;
ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΕ Η ΖΕΣΤΗ;
ΕΧΕΙΣ ΤΑΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ;

ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΕΣ!
ΕΙΝΑΙ  (ΙΣΩΣ) ΒΑΡΙΑ
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ;;;

Δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων
 | OPEN TV

(https://www.youtube.com/watch?v=cSbvNaIuxb8&feature=emb_title)




Scripta manent : Κατά την γνώμη μου καθολική άρνηση τού ρόλου του, της διακονίας του, της Αρχιεροσύνης του.

Επί τού θέματος απαντάει ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος που λέει πως μην ζητάς συμβουλή από ανθρώπους που δεν έχουν το ίδιο πνευματικό φρόνημα με εσένα. 

Ποιοί λοιπόν είναι οι ειδικοί; Αυτοί που είναι Άθεοι επιστήμονες; 

Ο Άθεος θα κατευθύνει τα της Εκκλησίας; 

Όταν αναγνωρίζεις ειδικούς τους εκτός Εκκλησίας ή καί τούς ΄Αθεους, και τους παραδίδεις το πηδάλιο της Εκκλησίας, τότε είσαι ίδιος με αυτούς, διότι τους παραδέχεσαι ως ειδικότερους από εσένα. 

Καί όπως ανερυθρίαστα έκλεισαν τις Εκκλησίες, καί σήμερα προετοιμάζουν το έδαφος γιά τίς μάσκες, αύριο που οι Άθεοι θα πούμε διαφορετικά κουταλάκια στη Θεία Κοινωνία, τότε τούτη η δήλωση τους υπερκαλύπτει και για την επόμενη, και μεθ - επόμενη αισχρουργία. 

Ντροπή και αίσχος για τον ίδιο και για όσους τους ακολουθούν και ευελπιστούν σωτηρία στα πετραχείλια τους, για εκείνους που καταφρόνησαν τούς Αγίους Πατέρες τον Άγιο Ισαάκ τον Σύρο, και προσκολήθηκαν στον "George Soros" ή όπως λέγεται στήν πραγματικότητα Γκεόργκυ Σβάρτς....


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Τα τελευταία χρόνια καμιά πολιτική και καμιά επισκοπή δεν ξέρουμε τι κάνει, τα μαθαίνουμε από ξένα κανάλια αλλά χωρίς να ξέρουμε τι κάνουν στην πολιτική του τίποτα του κόσμου τούτου τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ γιατί όλοι καταλάβαμε ότι αυτά τα ίδια χρόνια κάνουν 1 πράγμα, μας σώζουν. Γι΄αυτό και εμείς πρέπει να υπακούμε. Ανοίγεις τηλεόραση και απορείς τόσο πολύ μας αγαπάνε και θέλουν όλη μέρα κάθε μέρα να μας σώσουν γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιεραρχία:ΝΑΙ σε μάσκες αν το συνιστούν οι ειδικοί. ΝΑΙ στο κλείσιμο των ιερών ναών αν το συνιστούν οι ειδικοί. ΝΑΙ στην κατάργηση της Θείας Κοινωνίας αν το συνιστούν οι ειδικοί. ΝΑΙ στη διαστροφή της Ορθοδοξίας, ΝΑΙ στην πανθρησκεια, ΝΑΙ στον αντίχριστο αν το συνιστούν οι ειδικοί και οι ολιγοπιστοι, άπιστοι, ρασοφόροι επίσκοποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!