Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Οι Μ π ο λ σ ε β ί κ ο ι δεν ήταν χειρότεροι που γκρέμιζαν ωμά τις Εκκλησίες, αυτοί είναι οι χειρότεροι, διότι ο κόσμος κοιμάται και δεν αντιλαμβάνεται το γκρέμισμα τής Πίστεως.


Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στην αναστολή διεξαγωγής θρησκευτικών τελετών, οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος, που πραγματοποιούνται μέσω της διενέργειας πομπής εκτός των χωρών θρησκευτικής λατρείας....

Την ΚΥΑ υπογράφουν οι υπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ν.Κεραμέως), Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Ά.Γεωργιάδης), Προστασίας του Πολίτη (Μ."Χρυσοχοΐδης"), Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (Βρούτσης), Υγείας (Β.Κικίλιας) και Εσωτερικών (Θεοδωρικάκος).

(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΝΩΤΕΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ  Ο Λ Ο Ι  ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΤΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!...)

Η αναστολή ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Ακολουθεί το ΦΕΚ της ΚΥΑ

Σχόλιο scripta manent : 

Η Σκέπη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στην πάνω φωτό. 
Με την απαγόρευση, την εκδίωξη της Ορθοδοξίας καί των Ορθοδόξων, πολύ φοβάμαι πως εάν προχωρήσουν οι Τούρκοι στην προκλητικότητά τους,







δεν θα έχει την έκβαση υπό την προστασία τής Κας Θεοτόκου. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις οφείλουν έμπρακτα να ζητήσουν την βοήθεια τής Κας Θεοτόκου. 

Οι Τούρκοι που διατηρούν αναλυτές πολεμικών καταστάσεων στην ιστορία των Ελληνοτουρκικών πολέμων, γνωρίζουν πολύ καλά πως το αήττητο τού Πολεμικού Ναυτικού με την μη υποστολή τής Σημαίας, το οφείλουν στην Κραταιά Προστασία τής Κας Θεοτόκου και όλων τών Αγίων.


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!