Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

GEWKWN : ΟΙ Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ……


Σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδας με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν……. ΤΕΛΙΚΑ Το Κ.Κ.Ε. “πλέει” στα βαθιά σ@ατά από τότε που ιδρύθηκε….

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αυτή την εντολή έχει δώσει το ΚΚΕ στα μέλη του. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον ...εγχώριο καπιταλισμό!



Με λίγα λόγια, τήν στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το Κ.Κ.Ε. θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια. 
Hellasnow

Από τα τέλη Ιουλίου 1920, είχε αρχίσει η αποστολή όπλων και χρυσού σε πολύ μεγάλες ποσότητες από τους Σοβιετικούς προς τον Κεμάλ (M. Llewellyn-Smith, σελ. 297). 

Πρώτη αποστολή, όπως γράφει ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής, έγινε με τον Χαλίλ Πασά που μετέφερε στους κεμαλικούς χρυσό αξίας 100.000 οθωμανικών λιρών. 
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο Γιουσούφ Κεμάλ (Τεγκισρέκ) παρέδωσε στον Κεμάλ 1.000.000 χρυσά ρούβλια.

Στις 16 Μαρτίου 1921, στη Μόσχα, υπογράφτηκε ανάμεσα στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας (Grand National Assembly of Turkey) και τη Ρωσική Σοβιετική Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική Δημοκρατία (Russian Soviet Federative Socialist Republic – SFSR) η λεγόμενη Συνθήκη της Μόσχας (Treaty of Moscow) ή Συνθήκη Αδελφοσύνης (Treaty of Brotherhood).

Επικεφαλής της SFSR ήταν ο Βλαντιμίρ Λένιν και επικεφαλής της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας ήταν ο Κεμάλ Ατατούρκ.

οι μπολσεβίκοι αναγνώρισαν την ηγεσία υπό τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ως τη μόνη κυβέρνηση στην Τουρκία, γράφει η κορυφαία παγκοσμίως Εγκυκλοπαίδεια Britannica στη διαδικτυακή της έκδοση, στο λήμμα Treaty of Moscow, 1921…… «Ως (ένα) αποτέλεσμα της Συνθήκης, οι Σοβιετικοί προμήθευσαν τους εθνικιστές με όπλα και πυρομαχικά τα οποία οι Τούρκοι (τα) χρησιμοποίησαν με επιτυχία σε ένα πόλεμο ενάντια στην Ελλάδα το 1921-22»……..

οι μισθοί των κεμαλικών αξιωματικών κατεβλήθησαν με χρήματα, τα οποία προήλθαν από τον Λένιν…… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ συμφωνίες Γάλλων και Ιταλών με τους Τούρκους Κεμαλικούς το 1921

Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ: «ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ».

Οι κομμουνιστές, επιδιώκοντας την κατάκτηση της εξουσίας, δεν δίστασαν στο παρελθόν να στραφούν με όπλα εναντίον όσων Ελλήνων δεν συμμερίζονταν τις δοξασίες τους, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν και μετά την απελευθέρωση. 

'Οταν όλοι οι λαοί της Ευρώπης ανοικοδομούσαν τις χώρες τους, εμείς είχαμε εμφύλιο. 

Το αποτέλεσμα, περισσότεροι νεκροί Ελληνες από την εμφύλια διαμάχη από ό,τι από τον πόλεμο κατά των κατακτητών. 

Και χιλιάδες πρόσφυγες και τεράστιες οικονομικές καταστροφές. taNea

Το ΚΚΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τους Σοβιετικούς και από τον ίδιο τον Στάλιν προσωπικά …Ήταν σταθερά και μόνιμα ένα πειθήνιο όργανο μιας ξένης Δύναμης. Τόσο πειθήνιο, που όλα, όσα το αφορούσαν στην εσωτερική του λειτουργία, έρχονταν κατ’ ευθείαν σε “σκονάκια” από τη Μόσχα.

Στην κυριολεξία ...“σώβρακα” δεν άλλαζαν οι ΚΚΕδες, αν δεν ερχόταν η εντολή, ή η έγκριση, από τη Μόσχα.

Είναι μόνιμα “απέναντι” από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. 
Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία 

…Φόβο γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου, απέκτησαν μόνιμα και οργανωμένα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας.

Το ΚΚΕ “πλέει” στα βαθιά σ@ατά από τότε που ιδρύθηκε 

…Από τότε που πληρώθηκε, για να βυθίσει τον ελληνικό λαό στον Εμφύλιο 

…Από τότε που έπαιρνε μισθό από την Κρατική Ασφάλεια, για να τον χαφιεδίζει …

Από τότε που υπέγραψε συλλογική “δήλωση” για να μπει στη Βουλή, προκειμένου να εισπράττει κρατική επιχορήγηση, με αντιπαροχή να γίνει το “δεκανίκι” του προδοτικού δικομματισμού……. 

ΤΟ ΚΚΕ Είναι ο απόλυτος προδότης των Ελλήνων…….


Σημείωση GEWKWN : 

Το κείμενο είναι μια προειδοποίηση σε όλους τους Έλληνες γι’αυτά που θα συμβούν σύντομα, όταν οι εντεταλμένοι λαθρομετανάστες ξεσηκωθούν και με την βοήθεια, ΚΚΕδων, Σοσια-Ληστών, ακραίων κομμουνιστών , Άθεων, Ανθελλήνων και άλλων , αρχίσουν τους σκοτωμούς τις σφαγές τους βιασμούς …………. 

Αυτό που ζει σήμερα ο Λαός είναι νηπιώδης κατάσταση σε σχέση με αυτό που έρχεται…είναι ασύλληπτο το τι έρχεται και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΗΣΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ……!

Έλληνες προσπαθήστε να σώσετε τουλάχιστον τα Ελληνόπουλα που είναι το μέλλον αυτού του τόπου…………

Σημείωση GEWKWN : «οι Τούρκοι της Κύπρου δεν είν’ εχθροί μας / οι Τούρκοι της Κύπρου είν’ αδελφοί μας». ΑΚΕΛ, ( κομμουνιστικό κόμμα Κύπρου ).

Το ΑΚΕΛ δεν αντιστάθηκε ούτε στο πραξικόπημα ούτε στην εισβολή. Και τούτο γιατί αμφότερα και τα δύο γεγονότα υπηρετούσαν τις θέσεις του ΑΚΕΛ στο εθνικό μας θέμα. Το πώς, το εξηγώ αμέσως τώρα:

Τον Απρίλη του 1955 το ΑΚΕΛ υιοθέτησε τη θέση του Γ.Γ. του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη η οποία περιείχετο σε άρθρο του που μεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό της “Ελεύθερης Ελλάδας” στις 24 Απριλίου 1955, και δημοσιεύθηκε στο εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ “Νέος Δημοκράτης” στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου 1955. 
Η Θέση του ΑΚΕΛ έλεγε τα ακόλουθα:

– Οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν δικαίωμα χωριστής από τους Ελληνοκυπρίους αυτοδιάθεσης.

-Οι Τ/Κ έχουν δικαίωμα να κάμουν δικό τους κράτος

– Το κράτος των Τ/Κ έχει δικαίωμα να αποχωριστεί από τους Έλληνες.

ΤΟ ΚΚΕ Είναι ο απόλυτος προδότης των Ελλήνων...


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 1920 ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ . ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΘΕΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ``21 ΟΡΟΥΣ`` ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΗΣ Κ.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ , ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ — ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Κ.Δ. ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Σ.Ε. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ``ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ`` ΣΤΑΛΙΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Δ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ , ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΠ` ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΟΙ ΟΡΟΙ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!