Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! – ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ «ΣΚΑΝΑΡΕΙ» ΤΟ “ORUC REIS” – OΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – Δ Ι Π Λ Α Σ Ι Α ΜΙΛΛΙΑ «Τ Ρ Υ Π Η Σ Ε» τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ τό ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ (ΧΑΡΤΗΣ) !


Τα μοιράσανε, τα συμφωνήσανε, κανείς δεν μιλάει, ουδείς διαμαρτύρεται. 
Η υπερήφανη Ελλάς με τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, κατάφερε μέσω της τωρινής κυβέρνησης να παραδώσει στους Τούρκους όλα όσα ζητούσαν. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία η «εξαφάνιση» από τον χάρτη του συμπλέγματος της Μεγίστης και η παράδοση των ελληνικών θαλασσών στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό και τα ερευνητικά σκάφη.

Η τουρκική εφημερίδα YENI SAFAK αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο όλο το σχέδιο της Άγκυρας για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες το “Oruc Reis” εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 
Πρόκειται πλέον και επίσημα για σεισμικές έρευνες στον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδος.

«Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση», γράφει η YENI SAFAK. «H Τουρκία επιθυμεί μια δίκαιη λύση στη Μεσόγειο με τη συνάντηση όλων των χωρών της περιοχής. 

Όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση. 

Το Ορούτς Ρείς θα κάνει έρευνες σε 16 οικόπεδα που περιλαμβάνουν και τα 7 στα σύνορα του Τουρκο-Λιβυκού Μνημονίου. Το πλοίο που κινείται με ταχύτητα 8 χιλιομέτρων την ώρα θα συγκεντρώσει στοιχεία για τα πλούσια κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου. 

Μια άλλη αποστολή του είναι να συγκεντρώσει δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον καθορισμό της ΑΟΖ Τουρκίας στα δυτικά όρια», γράφει η εφημερίδα.

Οι Τούρκοι θεωρούν πλέον αυτονόητο ότι το “Oruc Reis” θα παραμείνει για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 
Το λένε, το ανακοινώνουν και η ελληνική κυβέρνηση περιμένει πότε θα συγκληθεί το το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. 

Αν δεν είναι προδότες όσοι μας κυβερνούν, τότε είναι επικίνδυνα ηλίθιοι. Η ουσία είναι ότι κάποιοι αποφάσισαν να “ακρωτηριάσουν” την πατρίδα μας.





Πόση ήταν η «τρύπα» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Όχι 1 όχι 2 αλλά 113 ναυτικά μίλια εισχώρησε το “Oruc Reis” με ποντισμένα καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. 
Σύμφωνα με το dimpenews.com αφού τη σάρωσε επέστρεψε προς τα πίσω πριν αγγίξει τα όρια της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ . 
Τούρκικη πισίνα η ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Από το ελεύθερο-κρόουλ το γύρισε σε ύπτιο πάνω κάτω στην πισίνα. Παρακαλάμε να βγει ν’ απαλλαγούμε ως την επόμενη πρόκληση. Εκτός κι αν κάνει απανωτά πάνω κάτω. 
Πάντως πριν αγγίξει τον 28ο Μεσημβρινό στο δυτικό όριο της παράνομης NAVTEX έβαλε ρότα ανατολικά.



"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!