Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κοεμτζόγλου ("Χρυσοχοΐδη"): Εισαγγελέας για αναρτήσεις στα 'social' που καλούν σε ανυπακοή στα μέτρα για τον ιό....



Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Επάγγελμα: «υπουργός Ασφάλειας» | Η Εφημερίδα των  Συντακτών

Ο κορονοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας, δηλώνει ο Μιχάλης Κοεμτζόγλου ("Χρυσοχοΐδης") και με εντολή του η Διεύθυνση Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση.

Δεν θα πάει ούτε ο Χρυσοχοΐδης στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ - Newsbomb - Ειδησεις  - News

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση.

Στις αναρτήσεις γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

χρυσοχοιδης | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη : «Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 
Ο κορονοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας. 

Και ο Χρυσοχοϊδης στην ΝΔ! Ο Μητσοτάκης τραγούδα «Ο ήλιος ο πράσινος…» ♫♪ ♫

Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές.

Χάος στο ΠΑΣΟΚ: Οι βενιζελικοί επιτέθηκαν στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη –Οι  «καλικάντζαροι της παράταξης» | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.grΜιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο πολιτικός που συνέλαβε την 17Ν, επιστρέφει στο  Προστασίας του Πολίτη | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr



Σχόλιο ιστολογίου 'scripta manent' : Γιατί δεν κάνει την ίδια αναφορά για την τηλεόραση;

Γιατί είναι ευθυγραμμισμένη κατά πάντα καί διά πάντα στις επιταγές. 

Θέλει να χτυπήσει την ελευθερία λόγου, και αυτή η αντίδραση προδήλως αποδεικνύει την δράση της Αλήθειας μέσα από την ελευθερία του λόγου, του αναφαίρετου τούτου Συνταγματικού Δικαιώματος. 

Η φίμωση που θέλουν να επιβάλλουν δηλώνει πως είναι εκτεθειμένοι. 
Διότι όταν είσαι της Αλήθειας πείθεις και ουδείς μπορεί να σε αντικρούει. 

Τέτοιοι τρόποι φίμωσης είναι τρόποι χούντας και κοινωνικής απαξίωσης, είναι η μάσκα στην ελεύθερη σκέψη στην ελεύθερη έκφραση. 

Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα....

Δέσμευσή μας ένα μέλλον δίκαιο για όλους» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης |  in.gr



"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Ο όρχ@ς κι η συμμορία του σε λίγο θα μας ρίξουν όλα τα ιστολόγια που τους ξεβρακώνουν. Έλληνες, μια υπόσχεση: να μην ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα. Κανείς από δαύτους να μην μείνει ατιμώρητος. Μαζί κι οι οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε το αφήγημα επόπτου δημόσιας υγείας και αποβάλλετε τις ανοησίες της προπαγάνδας που στοχεύει στην εξόντωση της λογικής και του Ανθρώπου...

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_707.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς να μας πείσουν,μας επιβάλλουν.Καραχουντάρα έχουμε όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόρος: αρχίσαμε
    "Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
    Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

    Τσουπ, το πέταξαν και για τις λιτανείες. Αστειεύεστε; Φοβούνται και τρέμουν μήπως βγουν οι εικόνες.

    Λίγο πριν από της Παναγίας το έστησαν το παραμύθι πάλι. Αχ Παναγία μου, να μην το ξεχάσεις αυτό το κακό, αυτόν τον εμπαιγμό. Να το πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!