Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ε Λ Ε Ο Σ! ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ; Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ν.Μακρόπουλος: Νοσταλγώ το σπίτι μου στό Baden Baden και την αγαπημένη μου ....Aston Martin !!!!!!

 

ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ
ΔΥΟ ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΕΘΥΜΗΣΑΝ"
ΤΗΝ ...'ASTON MARTIN' ΤΟΥΣ !!!!!.........



Η ανάρτηση του κ. Μακρόπουλου, έγινε viral με ποικίλα σχόλια...

Εν μέσω πανδημίας, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Μακρόπουλος, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία και προκάλεσε ποικίλλα σχόλια.


Ο Νικόλαος Μακρόπουλος είναι Αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας. 
Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική. 
Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Αθήνα Ψηλά του Κώστα Μπακογιάννη.

Έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας οργή και πλήθος σχολίων στα social media.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. 

Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. 


Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»

 

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφία: Facebook

https://www.neakriti.gr/article/parapolitika/1597610/adidimarhos-athinaion-makropoulos-nostalgo-to-spiti-mou-sto-baden-baden-kai-tin-agapimeni-mou-aston-martin/


[Υ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, Α Π Ο Κ Ο Μ Μ Ε Ν Ο Ι ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ...'ΓΥΑΛΑ' ! ]

1 σχόλιο:

  1. γιατί σας κάνει εντύπωση; καλά κάνουν και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. τους το επιτρέψαμε και τους το επιτρέπουμε. ένας λαός φελλών, ως επί το πλείστον, φελλούς επιλέγει. ξέρετε γιατί τα κάνουν αυτά; γιατί απλά "μπορούν". μην σας σοκάρει. έτσι ακριβώς σκέφτονται.

    οι άνθρωποι αυτοί είναι απλά τενεκέδες, χωρίς καμία παιδεία. δυστυχώς κάποιοι κομπλεξικοί συμπατριώτες μας έχουν έντονη αυτή την τάση, μόλις πιάσουν δυο δεκάρες. είναι απλά νεόπλουτοι και ελάχιστοι. είχαν απωθημένο τον πλούτο λόγω του κόμπλεξ τους για την ταπεινή τους καταγωγή. τώρα κομπάζουν και καμώνονται ότι είναι σπουδαίοι.

    καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα σας πρότεινα ένα βιβλίο, ελάχιστε κ. Μακρόπουλε, τον "αρχοντοχωριάτη" του Μολιέρου, να τον διαβάσετε στην οικία σας στο Baden-Baden. ελπίζω να καταλάβετε, αν και αμφιβάλλω, αλλά δεν σας κακίζω. μέχρι εκεί μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!