Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ο ....."ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Βελόπουλος Ε Τ Ρ Ε Ξ Ε καί ψήφισε Υ Π Ε Ρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού!!!!!!! (Στείλτε του ΟΛΟΙ, ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια.....)

 


Μετά τίς "Χειρόγραφες επιστολές" του Χριστού καί τίς κηραλοιφές που γιατρεύουν τήν ...φαλάκρα, ψήφισε καί ΥΠΕΡ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού....

Κάποιοι είχαν προειδοποιήσει, ότι ο Βελόπουλος θα είναι ο νέος Καρατζαφέρης / Καμμένος που το σύστημα χρειάζεται.

Ο αδίστακτος πολιτικάντης γαβγίζει τελευταία κατά της Ν.Δ., ενώ έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδιά της...

Ακόμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που θα μαρκάρει σαν πρόβατα τους Έλληνες ψήφισε ο αθεόφοβος, μαζί με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα κι ο σύριζα και τα άλλα προδοτικά κόμματα δεν ψήφισαν αυτό το έκτρωμα στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο Βελόπουλος.

Τα σατανοκάναλα που με λύσσα τον προβάλανε προεκλογικά έκαναν καλά την δουλειά τους και έπεισαν τους αφελείς που τον ψήφισαν.

Ιδού και τα πειστήρια του εγκλήματος…


Πηγές


apagoreuetai-group

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/11/blog-post_785.html?m=1

7 σχόλια:

  1. ο λουλουκοs τηs κοτερατζουs...το πρωην πουλεν του βρωμομασωνου καμπαλιστη βοσποροχεσμενου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ο ίδιος το αρνείται, αν και όχι με πολύ πειστικό τρόπο είναι η αλήθεια, προτείνω να του πάρετε μία συνέντευξη.
    Ισχυρίζεται, πως άλλο ψήφισαν ως κόμμα και άλλο γράφτηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, γιατί δεν προβάλλει τα επίμαχα αποσπάσματα της συνεδρίασης, για να αποδείξει την κατ' αυτόν λαθροχειρία των πρακτικών.
    Αν εξαιρέσουμε τις εκπομπή του κ. Σαββίδη, του κ. Σαχίνη και του κ. Θεοδωράτου, η εκπομπή του Βελόπουλου είναι όαση μπροστά στην υπόλοιπη σαβούρα της tv.
    Πχ αν βλέπατε τις εκπομπές του όπως εγώ, θα ακούγατε έκπληκτοι, πως ΕΣΡ του έχει επιβάλλει πρόστιμα κατ' επανάληψη, γιατί αποκαλεί τους λαθρομετανάστες "λαθρομετανάστες"!
    Δεν ξέρω πότε θα επεκταθεί αυτή η φάμπρικα και στο Διαδίκτυο, αλλά όταν επεκταθεί θα είμαστε όλοι για φυλακή.
    Έχω την εντύπωση, πως αν του ζητήσετε συνέντευξη, θα δεχθεί. Είναι πάρα πολύ σοβαρό το ζήτημα και μας ενδιαφέρει όλους. Επίσης, ο Νίκος Αντωνιάδης είχε ζητήσει απ' όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να στηρίξουν την πρότασή του για κατάργηση του ν.4682/2020 χωρίς να λάβει καν απάντηση, αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετα αν το ψήφισε ή όχι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν αφορά τον COVID 19 και αν δεν κάνω λάθος ο υποχρεωτικός
      εμβολιασμός στο στρατό και σε κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων υπάρχει εδώ και δεκαετίες...λιγότερη υποκρισία δεν θα έβλαπτε.

      Διαγραφή
  3. ...Επειδή ορισμένοι άρχισαν τήν γκρίνια, τούς υπενθυμίζουμε ότι (αρχικώς) η ανωτέρω ανάρτηση δέν είναι δική μας,αλλά ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά τριών άλλων ιστολογίων.
    Εμείς αναδημοσιεύσαμε.
    Άρα οτιδήποτε "παράπονα" καί "ζορίσματα" έχουν κάποιοι, άς απευθυνθούν στά τρία συγκεκριμένα ιστολόγια όπως είναι ακριβώς γραμμένα κάτω από τήν ανάρτηση.
    Τελεία καί παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτερηs Πανουσηs δεν δημοσιευει σχολια!!!!
    Εκρηκτικοs Βελοπουλοs για εμβολιο και φαρμακο covid,στη Βουλη!
    panusis.blogspot.com/2020/12/covid.html

    Δειτε με τι χαρη με τι ναζι το τιναζει το μαλλι...
    esxatianasxesi.blogspot.com/2020/06/blog-post_238.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!