Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Συγκινητικό βίντεο με την αλλαγή φρουράς στο Καστελόριζο - Τραγουδούσαν στο πλοίο τον Εθνικό Ύμνο ( β ί ν τ ε ο )

 


Έντονη συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στα social media, με στρατιώτες να αντικαθιστούν την προηγούμενη φρουρά στο Καστελλόριζο και να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.
 
Συγκίνηση προκαλεί η στιγμή, που το πλοίο με τους στρατιώτες μας περνάει ανοιχτά από σημείο του νησιού που βρίσκεται στρατιωτικό φυλάκιο, με τους συναδέλφους τους, που είναι εκεί να τους υποδέχονται ανεμίζοντας την ελληνική σημαία.




 
Ο κ. Μανούσης, οδηγός του πλοίου της γραμμής σχολίασε αναρτώντας το βίντεο: 

«Συγκινήθηκα βλέποντας αυτές τις εικόνες που μόλις δημοσιοποίησε φίλος και συνεργάτης από το πλοίο μας! 

Όταν όλοι μας αντιμετωπίζουμε την πανδημία από την σιγουριά του σπιτιού μας και γκρινιάζουμε για κάθε τι που συμβαίνει, υπάρχουν τα παλικάρια αυτά, που με τόσο ενθουσιασμό πηγαίνουν να φυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας! 

Νοιώθω υπερήφανος για όλα αυτά τα Ελληνόπουλα και για τους γονείς που τα ανάθρεψαν». 
 
Αξίζει ν΄ αναφερθεί πως το «Σταυρός» του κ.Μανούση, μεταφέρει προς το Καστελλόριζο δωρεάν, όχι μόνο τους στρατιώτες και τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. 


 
(ευχαριστούμε τον καλό φίλο Γιάννη Π για την ενημέρωση) 

http://koukfamily.blogspot.com/2020/12/blog-post_56.html

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, εσάς μόνον εμπιστευόμαστε. Η Παναγία να σας σκεπάζει με την χάρης της και να σας προστατεύει. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, εμείς, που μέχρι τώρα, δεν βιώσαμε πολέμους, εμφυλίους και επιδημίες. Να είμαστε σε εγρήγορση. Είναι ώρα, οι Ελληνορθόδοξοι, να οπλιστούμε με τα δικά μας πνευματικά υπερόπλα. Κι όταν γίνει αυτό, θα έχουμε και την άνωθεν βοήθεια της υπερδύναμης, του Θεού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!