Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Σ π ά ν ι ο ς καί ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ κληρικός στίς ΗΠΑ ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ !



Εμβόλια κορώνας = τό «χάραγμα» τών ανθρώπων…

Το σχέδιο των εμβολιασμών του Μπίλλ Γκέϊτς, όπως τουλάχιστον ο ίδιος και ο περισσότερος κόσμος πλέον το βλέπει, ξεδίπλωσε ο μαχητικός πατήρ Ναθαναήλ στίς ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι μέσω αυτών θα γίνει για το περιβόητο «χάραγμα» των ανθρώπων…



Δείτε τον πατήρ Ναθαναήλ από τα βραχώδη όροι του Κολοράντο, όπου κατοικεί και κηρύσσει τον Χριστιανισμό (καί τήν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!) σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ μέσα από το The Brother Nathanae Foundation ως μοναχός της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας, όπως τα λέει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο:

ΕΔΩ

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/12/blog-post_12.html

4 σχόλια:

  1. Ὁ πάτερ Ναθαναἠλ εἶναι ἑβραϊκῆς καταγωγῆς! Διαπρύσιος κήρυκας καὶ μαχητὴς τῆς Ὀρθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστε Nικολαε , O χ ι ο πάτερ , ο πατήρ : Ovoμαστικη πτώση , σ' ενικό αριθμό .

      Διαγραφή
  2. O δαίμων του ιστολογιου : τον πατήρ Nαθαναηλ , αντί : τον πατέρα Nαθαναηλ , τα βραχώδη όροι , αντί : τα Bραχώδη Oρη , για το περιβόητο , αντί : το περιβόητο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστε διαχειριστα του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , o άνθρωπος αυτός είναι Iεραποστολος και Iσαποστολος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!