Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Θ Α Ν Α Τ Ο Υ ΣΑΣ..;;;;

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ Γ'Π.Π. (ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΙ ΕΝΑΝ Α'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ Γ'Π.Π.)

 

Ένα κάρο σοβαρές χώρες έχουν εξασφαλίσει για τους πολίτες τους εμβόλια covid-19 (λέμε και καμιά @αλακία να περνάει η ώρα), «ΑΣΦΑΛΗ». Ρωσία, Γερμανία, Ισραήλ κ.ά. Ο Κούλης σας όμως είναι σταθερός στις αποφάσεις του. Θέλει για εσάς τα καλύτερα! Αυτά που θα σάς εξασφαλίσουν και αιώνια ταξιδάκια κάτω απ' το χώμα, να βλέπετε τα μαρούλια ανάποδα.

Κι αν είμαι εγώ "συνωμοσιολόγος" και υπεύθυνος για σπορά ψευδών ειδήσεων, για πέστε μου τότε εσείς.. Γιατί φρόντισαν αυτές οι εταιριούλες να είναι νομικά καλυμμένες για τυχών παρενέργειες και επιπλοκές από τα εμβόλιά τους;



Ή.. ποιος μπορεί να σάς επιβεβαιώσει ότι την στιγμή που θα βλέπετε στην τιβι τον Κούλη με την οικογένειά του να δοκιμάζουν τάχαμου πρώτοι το εμβόλιο.. ότι θα είναι όντως το εν λόγω εμβόλιο, και όχι ένα placebo..; Άσε το άλλο: δεν έχετε δει τα βίντεο με τις βελόνες που φαίνονται ότι τρυπάνε το δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα σπρώχνονται με μαλακό ελατηριάκι μέσα στην σύριγγα;

Πέφτει πολύ σανό παγκοσμίως. Τα πορνοκάναλα των σατανιστών νεοταξιτών, σε όλο τον κόσμο, Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα.. λένε ακριβώς τα ίδια ψέμματα περί κρουσμάτων και θανάτων από covid-19, δείχνουν τα ίδια ψεύτικα σκηνοθετημένα βίντεο με δήθεν νεκρούς σε μπλε σακούλες, διασωληνωμένους, ψευτο-γιατρούς και νασηλευτές με άσπρα ρούχα και σκάφανδρα σαν αστροναύτες..

..μόνο που.. οι σκηνοθέτες που έχουν αναλάβει είναι για γέλια. Στο ίδιο δωμάτιο να κάθεται σε μια καρέκλα κάποιος τύπος με κάσουαλ ρούχα και χωρίς μάσκα, εξαρτήματα σε κάποιους τοίχους που υπάρχουν σε σφαγεία κι όχι σε νοσοκομεία, μόνιτορ (οθόνες) και καρδιογραφήματα σβηστά. Νά 'ναι καλά αυτοί οι σκηνοθέτες.. μάς πρόσφεραν πολύ γέλιο στην εβδομάδα που πέρασε. Κατά τ'άλλα .."πανικός στα νοσοκομεία", κι αν καταφέρεις να μπεις με την κάμερα του κινητού να παίρνει πλάνα, θα τρομάξεις από την άκρα του τάφου σιωπή και θα πεις ένα "ουφ" ανακούφισης μόνο κατά την στιγμή που θα δεις κανα-δυο νοσηλευτές να παίζουν κουμκάν σε κάποιο δωματιάκι. 

Εντωμεταξύ νοσηλεία καρκινοπαθών, σοβαρές εγχειρήσεις κ.ά., να έχουν αναβληθεί  επ'αόριστον για να μην υπάρχουν μάρτυρες της πραγματικής εικόνας.

Μίλησα πολύ όμως, για πράγματα που ήδη οι περισσότεροι ξέρετε.

Ας δούμε το μηνυματάκι που έχει αναστατώσει τον κόσμο στο Viber, από σήμερα το απόγευμα:

Μηνυμα που έστειλε ανώτατος Αξκος του Στρατού Ξηράς σε άλλον αξκο για να το διαδώσουμε:
"Από φίλη μου επιστήμονα βιολόγο στις ΗΠΑ : μου καλημέρα
Τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη στροφή
Επ ουδενί τω λόγω ΔΕΝ πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος με αρ εν εϊ εμβόλιο
Έχω προειδοποιησει τους δικούς μου μήνες τωρα
Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσαν να βγάλουν τέτοιο εμβόλιο εξω
Ο λόγος που χρειάζεται να διατηρηθεί στους - 70 (-80 κανονικα) το σκευασμα αυτό, είναι διότι είναι "γυμνό" μεσεντζερ αρ εν έι
Δηλαδή πρόκειται για σκέτες μοριακες βάσεις οι οποίες ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ τους πόρους του κυτταρικου πυρήνα και επισυναπτονται στο γενετικό υλικό προκειμένου να του δώσουν την πληροφορία για την σύνθεση των πρωτεϊνών του αντισωματος του ιου
Αυτό είναι GENETIC EDITING
Έχουν ήδη δώσει το Νόμπελ φέτος για το CRISP-R το οποίο είναι κΙ αυτό εργαλείο γενετικής τροποποίησης 
Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να βοηθήσω ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ αυτή η τραγωδία
ο πόλεμος είναι πλέον απ ευθείας και ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ ενάντια στην ανθρώπινη υπόσταση
Εσυ γνωρίζεις περισσότερο κόσμο, σε παρακαλώ μίλησε όπου νομίζεις
Είμαι στη διάθεσή σου για
ο, τιδηποτε. Σε φιλώ η Παναγία ας μας σκεπαζει όλους μας."
 
 Ουπς! Τί είναι αυτά ρε παιδιά..;
 
Θα καταλάβετε καλύτερα, με το παρακάτω άρθρο, για το οποίο θα συνιστούσα και κανένα ηρεμιστικό, για τα σκληρά του σημεία.
 
Κ-Τ
 
 
seferou.blogspot.com

Σε τι έγκειται η θανάσιμη επικινδυνότητα του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό



The shocking reason why Pfizer’s coronavirus vaccine requires storage at -70C … because it contains experimental nanotech components that have NEVER been used in vaccines before .

by: Mike Adams

Wednesday, November 18, 2020 

 Ο σοκαριστικός λόγος για τον οποίο το εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C είναι επειδή περιέχει πειραματικά συστατικά νανοτεχνολογίας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ πριν σε εμβόλια.

(Natural News) Βλέπετε τις αναφορές σε όλες τις ειδήσεις: Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C (-94F), το οποίο είναι πολύ πιο κρύο από τον Βόρειο Πόλο. Εάν δεν αποθηκευτεί σε αυτήν τη θερμοκρασία, τα συστατικά του αρχίζουν να διασπώνται και δεν λειτουργεί. Επί του παρόντος, η Pfizer ισχυρίζεται, χωρίς αποδείξεις, ότι το εμβόλιό της είναι «90% αποτελεσματικό». Αλλά αυτός ο ισχυρισμός είναι κάτι παραπάνω από εταιρική προπαγάνδα, που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τις τιμές των μετοχών της μέσω ψευδών ανακοινώσεων.

Γιατί όμως αυτά τα εμβόλια πρέπει πρώτα να διατηρηθούν στους -70C;

Η απάντηση, όπως αποδεικνύεται, είναι επειδή περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλια.

Όπως εξήγησε το Children's Health Defense  σε ένα άρθρο της 6ης Αυγούστου«τα εμβόλια mRNA που υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της Moderna, βασίζονται σε ένα "σύστημα φορέα" που βασίζεται σε νανοσωματίδια και περιέχει μια συνθετική χημική ουσία που ονομάζεται πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG)».

Το CHD συνεχίζει να εξηγεί:

Η χρήση PEG  σε φάρμακα και εμβόλια είναι όλο και πιο αμφιλεγόμενη λόγω της καλά τεκμηριωμένης συχνότητας εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που σχετίζονται με PEG, συμπεριλαμβανομένης της απειλητικής για τη ζωή αναφυλαξίας.

Περίπου επτά στους δέκα Αμερικανούς μπορεί ήδη να είναι ευαισθητοποιημένοι στην PEG, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου και αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Εάν ένα εμβόλιο mRNA που περιέχει PEG για τον Covid-19 αποκτήσει έγκριση από το FDA, η αύξηση της έκθεσης σε PEG θα είναι άνευ προηγουμένου - και δυνητικά καταστροφική.

Τα έγγραφα και οι δημοσιεύσεις της Moderna δείχνουν ότι η εταιρεία γνωρίζει καλά τους κινδύνους ασφάλειας που σχετίζονται με την PEG και άλλες πτυχές της τεχνολογίας mRNA της, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για το κέρδος της.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις θερμοκρασίας εξαιρετικά κρύου για το εμβόλιο κορωνοϊού στο περιοδικό Daily News Brief της 18ης Νοεμβρίου 2020: 

(κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

 

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στο σώμα, οδηγώντας σε σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και πιθανώς ΘΑΝΑΤΟ.

Γιατί χρησιμοποιούνται LNP (λιπιδικά νανοσωματίδια) σε αυτά τα εμβόλια; Όπως εξηγεί περαιτέρω η CHD:

Τα LNPs «ενθυλακώνουν τα mRNA κατασκευάσματα για να τα προστατεύσουν από την υποβάθμιση και να προωθήσουν την κυτταρική πρόσληψη» και, επιπλέον, να αναβαθμίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα (μια ιδιότητα που οι επιστήμονες του εμβολίου περιγράφουν εύστοχα ως «εγγενείς επικουρικές ιδιότητες» των LNPs)

Με άλλα λόγια, τα LNP είναι ανοσοενισχυτικά, που σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στον άνθρωπο, μόλις εγχυθούν. Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να προκληθεί η δημιουργία αντισωμάτων, που στη συνέχεια επιτρέπουν στον κατασκευαστή εμβολίων να ισχυριστεί υψηλά ποσοστά «αποτελεσματικότητας», ακόμη και όταν αυτές οι ίδιες οι ενισχυτικές ουσίες προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές εμβολίων που διενήργησε η Moderna, το 100% των ανθρώπων στην ομάδα δοκιμής εμβολίων υψηλής δόσης εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

(κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)



Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προετοιμάστηκε για ένα κύμα θανάτων λόγω του εμβολίου.

Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA κορωνοϊού είναι τόσο διαδεδομένες που η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αναμένει ένα τεράστιο κύμα «ανεπιθύμητων αντιδράσεων»/παρενεργειών του εμβολίου κορωνοϊού. 

Η Βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε μια προσφορά και μια προκήρυξη σύμβασης ανάθεσης, ζητώντας ένα σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που μπορεί να διαχειριστεί την αναμενόμενη πλημμύρα από βλάβες και παρενέργειες του εμβολίου covid-19.

Αυτή η προσφορά εξηγεί, με τα ίδια τα λόγια της κυβέρνησης:

Το MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να διαχειριστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο των ανεπιθύμητων αντιδράσεων των εμβολίων Covid-19 (ADRs) και να διασφαλίσει ότι δεν θα λείπει καμία λεπτομέρεια από το κείμενο των αντιδράσεων ADR.

Με άλλα λόγια, γνωρίζουν ήδη ότι αυτά τα εμβόλια θα σκοτώσουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων.

Ο David Knight παρουσίασε σήμερα έναν Βρετανό πληροφοριοδότη στην εκπομπή του, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα ανοσοενισχυτικά των εμβολίων κορωνοϊού δείχνουν ποσοστό στειρότητας 97% σε γυναίκες που παίρνουν το εμβόλιο.

Αυτό είναι που συμβαίνει όταν αναθέτετε τη σύνθεση των πρωτεϊνών σας σε σατανικές εταιρείες που ακολουθούν μια παγκόσμια ατζέντα αποπληθυσμού:

(κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)


Οι θάνατοι από το εμβόλιο του Coronavirus θα χαρακτηριστούν ως θάνατοι covid-19 για να συνεχιστεί η απάτη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κορωνοϊού, το ιατρικό κατεστημένο θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται.

Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων. Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.

Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κορωνοϊό. Και θα έχουμε επιτύχει τον αυταρχικό ιατρικό εφιάλτη του Τζορτζ Όργουελ, όπου η «θεραπεία» διατηρεί την πανδημία επ' αόριστον, ενώ όλη η απάτη χρησιμοποιείται για να συντρίψει την ανθρώπινη ελευθερία και να εγκλωβίσει τους ανθρώπους στα σπίτια και τα διαμερίσματά τους, σε όλο τον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει όταν αφήνετε τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) να συνωμοτούν με το βαθύ κράτος για να συντρίψουν την ανθρώπινη ελευθερία και να εργάζονται προς τον τελικό στόχο της μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρώπινης φυλής.

Ο Μπιλ Γκέιτς αναμφίβολα πανηγυρίζει τώρα, ακόμη και πριν αρχίσουν οι μαζικοί θάνατοι.

Εάν θέλετε να επιβιώσετε με όλα αυτά, αντισταθείτε στο εμβόλιο του κορωνοϊού με κάθε κόστος. Αντισταθείτε στη βία του εμβολίου με κάθε μέσο αυτοάμυνας που διαθέτετε, διαφορετικά θα σας σκοτώσουν.

Το εμβόλιο της AstraZeneca, παρεμπιπτόντως, παρασκευάζεται με ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα από έκτρωση αρσενικού μωρού ηλικίας 14 εβδομάδων. Αν λοιπόν εγχυθείτε με αυτό το εμβόλιο, πρόκειται για ιατρικό κανιβαλισμό και υποστηρίζετε την κερδοσκοπική βιομηχανία συλλογής μερών του σώματος του μωρού (δηλαδή τα καταστήματα Planned Parenthood baby chops).

 
 
------------------------------------------------------------------------------------- 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ (ΚΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΆΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΑΠΙΑ)

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_47.html
 

1 σχόλιο:

  1. Ας υποστηρίξουμε την διεθνή αναφορά κατά των εμβολίων του κορωναϊού.
    https://attikanea.info/%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%83-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!