Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Α ν ι σ τ ό ρ η τ ο ς καί… μαριονέτα του "Σόρος" ο (γνωστός ηθοποιός) Τζώρτζ Κλούνεϊ !

Ανιστόρητος και... μαριονέτα του Σόρος ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με μέλη  της ουγγρικής κυβέρνησης | newsbreak 


«Σκράπα» στην Ιστορία χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τον Τζώρτζ Κλούνεϊ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας.

«Αγαπάμε τον ηθοποιό Τζώρτζ Κλούνεϊ… (όμως) η γνώση (του) για την Ιστορία και την πολιτική φαίνεται πως είναι αρκετά περιορισμένη», έγραψε στον λογαριασμό του στο 'Facebook' ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο.





Η «αντιπαράθεση» άρχισε με μια βίντεο-συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμερικανός ηθοποιός στο περιοδικό «GQ» την περασμένη εβδομάδα, στην οποία μιλούσε για την τελευταία ταινία του «The Midnight Sky». 



Σε αυτήν αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και στην ουγγρική κυβέρνηση ως ένα παράδειγμα «μίσους και οργής»!

Μέλη της ουγγρικής κυβέρνησης έχουν κατά το παρελθόν κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι είναι «μαριονέτα» στα χέρια του δισεκατομμυριούχου Τζώρτζ Σόρος (Γκεόργκυ Σβάρτς), ο οποίος για τον Όρμπαν είναι μαύρο πρόβατο, καθώς τον κατηγορεί ότι συνωμοτεί εναντίον της κυβέρνησεώς του μέσω των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί και πως ενθαρρύνει τη μετανάστευση.

Διάφορα ΜΜΕ, φίλα προσκείμενα στον Όρμπαν, δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο Τζώρτζ Κλούνεϊ με τον γιο του Σόρος, Αλεξάντερ.


Μία και μοναδική φορά...

Απαντώντας στις επικρίσεις της ουγγρικής κυβέρνησης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε στον ιστότοπο 24.hu, ότι ο ίδιος έχει συναντηθεί με τον Τζορτζ Σόρος μία και μοναδική φορά, σε μια συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών για τη μεταναστευτική κρίση, στην οποία παρίστατο και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

  1. Γιατί ο Θεός δίνει επαρκή επίγεια ζωή στους σατανάνθρωπους, όπως ο Soros;
    Διότι θέλει να τους δώσει πάρα πολλές, αμέτρητες, ευκαιρίες για να μετανοήσουν όσον ζουν στη γη.
    Εάν δεν εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες για να μετανοήσουν, ο Θεός θα τους θανατώσει ξαφνικά και θα τους χώσει μέσα στην αιώνια και ατελεύτητη κόλαση για να κάνουν "παρέα" στον σατανά τον οποίον και αγάπησαν όταν ζούσαν στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι αυτη η φαρα μεσω αυτου του θεου που ειναι δικο της δημιουργημα κατσικοθηκε στον σβερκο ΟΛΟΥ
      του κοσμου Οταν το ποπολο το καταλαβει αυτο θα ειναι η ημερα της απελευθερωσης

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!