Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Θ ε σ σ α λ ο ν ί κ η: Βανδαλισμός Ι.Ναού Προφήτου Ηλία στον Άγιο Αντώνιο! ΜΙΣΟΥΝ Τόν Χριστό !

 


Θεσσαλονίκη: Σε πράξεις βανδαλισμού, που προκαλούν αποτροπιασμό, προχώρησαν άγνωστοι καταστρέφοντας μέρος του παρεκκλησίου του Προφήτου Ηλία στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης.

Κάθε χρόνο στήν εορτή του Αγίου διοργανώνεται εκεί πανηγύρι στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, και πολλοί Πόντιοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Οι δράστες κατάφεραν να προκαλέσουν πολλές ζημιές, τόσο στην εκκλησία όσο και στην καλύβα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, και την χρησιμοποιούν οι πιστοί.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και στην παρακείμενη καλύβα. 

Είναι χτύπημα κατά του πολιτισμού και του εθελοντισμού. 
Ελπίζουμε να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονοπήγαδου...

https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/thessaloniki-vandalismos-naoy-ston-agio-antonio/

1 σχόλιο:

  1. ΑΘΕΟΙ ΑΛΗΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΙΕΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΡΕ ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΕΣ??? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!