Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΕΚΛΟΓΕΣ στίς ΗΠΑ - ΝΟΘΕΙΑ & ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ 'C.I.A.' / Nά διαβασθεί ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ....

 



ΜΗΝΥΜΑ 'ΑNONYMUS' - 28.11.2020
Αυτή τη στιγμή, ένας συγκεκαλυμμένος πόλεμος μαίνεται σε όλο τον κόσμο, αντιπαραθέτοντας το Υπουργείο Άμυνας του Trump (DoD) και την 'DIA' ('Defence Intelligence Agency', Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας) με τις Φατρίες των BLACK HATS – DEEP STATE, που διοικούν τήν 'C.I.A.'

 
 
 
 
Τα καλά νέα είναι ότι: Ο TRUMP ΚΕΡΔΙΖΕΙ !

Όπως γνωρίζετε τώρα πιά, το Υπουργείο Άμυνας έκανε μια επιδρομή στη “ΦΑΡΜΑ" Διακομιστών της CIA, στήν Φρανκφούρτη της Γερμανίας, για να εξασφαλίσει διακομιστές που περιέχουν αποδείξεις παρέμβασης της CIA στις εκλογές του 2020 (δηλαδή χειραγώγηση της “πίσω πόρτας” των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω μηχανών ψηφοφορίας της Dominion). 

Αλλά οι νέες πληροφορίες που εμφανίζονται τώρα δείχνουν ότι υπήρξε μια Μάχη στις “Εγκαταστάσεις Διακομιστών”, που περιλάμβανε τις μονάδες Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ (Special Forces Units), που ασχολούνται με τις Εκπαιδευμένες Παραστρατιωτικές Μονάδες της CIA, που είχαν πετάξει από το Αφγανιστάν, σε μια προσπάθεια έκτακτης ανάγκης για την υπεράσπιση των εγκαταστάσεων.

Ένα μέλος της CIA σκοτώθηκε κατά τήν διάρκεια της μάχης, και τώρα αναφέρεται σε όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης πως ..."Σκοτώθηκε στήν Σομαλία". 

Πέντε στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού σκοτώθηκαν επίσης και η δικαιολογία είναι πως πέθαναν σε μια "Συντριβή Ελικοπτέρου" στην Αίγυπτο.

Παρά τους θανάτους, οι διακομιστές αποκτήθηκαν επιτυχώς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και αυτοί οι διακομιστές παραδόθηκαν στην Ιδιωτική Ομάδα Πληροφοριών (Private Intelligence Group) του προέδρου Trump, η οποία τώρα είναι για άλλη μια φορά υπό την ηγεσία του Στρατηγού Michael Flynn, ο οποίος πρόσφατα πήρε χάρη και τώρα επιτρέπεται να επεξεργάζεται άκρως απόρρητες πληροφορίες, δεδομένου ότι η εξουσιοδότηση ασφαλείας του έχει αποκατασταθεί.

Εδώ είναι όπου αυτό γίνεται καλό:

Η Sidney Powell είναι έτοιμη να παρουσιάσει ειδικούς μάρτυρες στις μηνύσεις της Georgia και του Michigan. 
Ένας από αυτούς τους μάρτυρες έχει δώσει λεπτομέρειες για την απάτη ψηφοφορίας, οι οποίες αποκτήθηκαν με δύο μέσα:

(1) Το πρόγραμμα κυβερνο-πολέμου "KRAKEN", που διευθύνεται από το Υπουργείο Άμυνας.

(2) Πληροφορίες που βρέθηκαν στους διακομιστές που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των πολλαπλών επιδρομών. (Υπήρξε επίσης επιδρομές αγρόκτημα server στήν Βαρκελώνη, και το Τορόντο, όπως μας λένε.

Γιατί οι Κυβερνήσεις δεν εκλέγονται, διορίζονται..! 

Και γιατί τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια τερματίζονται, σιγά σιγά.
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!