Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ… ΔΙΠΛΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ Π Ε Ρ Υ Σ Ι: «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ...ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



«Είναι σίγουρα ιατροί;», αναρωτιέται με χιουμοριστική διάθεση ο κοσμάκης, για τους «ειδικούς» της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων» και τις συνεχείς παλινωδίες τους! 

Ναι, ιατροί είναι, αλλά όχι στην υπηρεσία της επιστήμης! 

Είναι τα υγειονομικά άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…), για την επιβολή της παράνοιας και του ζόφου στον ελληνικό λαό!

Ας δούμε ένα παράδειγμα…

Ο «ειδικός» Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, δηλώνει τώρα υπέρ της επιβολής της διπλής μάσκας στους υπηκόους του Μητσοτακιστάν-Ραγιαδιστάν, λέγοντας πως «εκεί που χρειάζεται να προστατεύσω πολύ τον εαυτό μου, βάζω διπλή μάσκα»:

«Όταν τώρα βάλω δύο μάσκες προφανώς αυξάνω την ικανότητα να φιλτράρω τα μικρά σταγονίδια, άρα να προστατεύομαι και από τον κορονοϊό, που μεταφέρεται με τα μικρά σταγονίδια. 

Γι’ αυτό και επειδή τώρα υπάρχει ο φόβος της αυξημένης μεταδοτικότητος από τα μεταλλαγμένα στελέχη, για αυτό υπάρχει η συζήτηση στην επιστημονική κοινότητα, μήπως θα ήταν χρήσιμο, ιδίως εκεί που υπάρχει πολυκοσμία και δεν μπορώ να αποφύγω τον συνωστισμό και δεν μπορώ να κρατήσω τις σωστές αποστάσεις, μήπως θα ήταν χρήσιμο να έχω δεύτερη μάσκα…».

Δείτε στο περυσινό βίντεο που σας παραθέτουμε, αυτόν τον νυν υπέρμαχο της διπλομασκοφορίας να δηλώνει, πως η μάσκα είναι σίγουρος τρόπος γιά νά ...κολλήσει κάποιος τον ιό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

3 σχόλια:

  1. απορώ πώς δεν σκέφτηκαν να σταματήσουμε να αναπνέουμε;;;
    υπάρχει δραστικότερη λύση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙΣ! ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ, Η ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!