Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, που ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ο ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ως… «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» (!) τόν Πακιστανό ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ!


ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ...ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ,
Ο ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ (!...)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΙΝΤΕΡΠΟΛ'
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" (!) ΤΩΝ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ
ΠΙΟ ΠΙΣΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ, Ε;
ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;
BRAVO KOULIS!


ΚΑΘΑΡΟΣ;
ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ;
ΚΥΡΙΟΣ;
Ω, ΝΑΙ...

Ήταν αναμενόμενο, κι έγινε ...πράξη! 
Όχι επί των «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επί των «εθνικοφρόνων»  της Νουδούλας!

Η «Επιτροπή Ασύλου» (δηλαδή, η χούντα Μητσοτάκη!), λοιπόν, αναγνώρισε ως «πρόσφυγα» τον Τζαβέντ Ασλάμ.


Θυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη και είχε εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ από την 'Interpol'!

(...ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!...)

Παρεμπιπτόντως, οι… «σκληροί» (ήταν σκληροί και τους έλεγαν… Βιτάμ) της Νουδούλας, διέδιδαν στο… «εθνικόφρον» κοινό τους, πως ο Ασλάμ θα απελαθεί από την Ελλάδα, ως επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης στους… λάθρο. 

Ας ρουφήξουνε τώρα τ’ αυγό τους, οι «σκληροί» – που… μαλακώνουν πολύ όταν τους στήνουν στα… τέσσερα οι επιβήτορές τους!

(ΥΓ) 1: «Υπενθυμίζεται ότι έχει καταθέσεις ως μάρτυρας στήν δίκη της Χ. Α.», υπενθύμισε σε δημοσίευμά του ο… ανθός της «εθνικοφροσύνης» 'protothema.gr'. 

Το οποίο δημοσίευμά του… αγνοείται εδώ και μισή ώρα, λόγω ποταμών ύβρεων στον Μητσοτάκη και τους… «σκληρούς» από εξαπατημένους ψηφοφόρους της Νουδού.

(ΥΓ) 2: Δεν ήξεραν, δε ερώταγαν οι εξαπατημένοι; Εν τέλει, ας… πρόσεχαν, γιατί «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

https://ethnikismos.net/2021/02/09/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84/

6 σχόλια:

  1. Δινουν ασυλο σε ολα τα εγκληματικα αποβρασματα διοτι ειναι ο καθρεπτης του εαυτου τους,
    και αναγκαζουν τα νιατα τα ποιο καλα και ικανα παιδια να φυγουν στο εξωτερικο για να μπορουν να επιβιωσουν.
    Στους λαθρο δινοντε σπιτια ,φαι ,ψωμι χαρζηλικη κα βασε για να τεκνοβολουν
    ενω τα δικα μας νιατα δεν τα στηριζουν και δεν δημιουργουν υποδομες για να κανουν οικογενεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...
    ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ;
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ;
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    Ή ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ;
    ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" (ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΧΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...) ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ, Ή ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; 'ΠΛΑΚΑΤ', ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ Κ.Λ.Π. ; ; ;
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ 'ΙΝΤΕΡΠΟΛ';
    Ε, ΚΑΙ;
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς ατυχήσαμε γιατί τους ρόλους της πολιτικής, της δικαιοσύνης και της αστυνομίας τους παίζουν πόρνες. τί λέω, καλά θα ήταν. χειρότερα ακόμη, ανώμαλες @ουστάρες, που γνώμονα για τις αποφάσεις κι τις πράξεις τους έχουν την διαφθορά και την ανωμαλία τους.

      Διαγραφή
    2. Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης ή του κόσμου αποφασίσει το χρήμα του σόρος και του σιωνιστικού κατεστημένου το αποτέλεσμα επί της ουσίας θα είναι το ίδιο, αν μου επιτρέπετε.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι βολευτές μας χρειάζονται επειγόντως άσυλο, αλλά όχι βουλευτικό, μόνο ψυχιατρικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!