Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ουαλλία: 12 Ένοικοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ μετά τήν πρώτη δόση του Εμβολίου 'COVID', σέ Κέντρο Φροντίδος (;;;) Ηλικιωμένων με Άνοια.....

 

Jodie Jones, διευθύντρια του Νοσηλευτηρίου Άνοιας Fairways Newydd. Πηγή εικόνας

3 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy, HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/3dm1 [1]

 

Σε μια τραγική ιστορία που έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο ειδησεογραφικό ιστολόγιο μας, ένα γηροκομείο για άτομα με άνοια είδε 12 από τους κατοίκους τους να πεθαίνουν λίγο μετά τη λήψη ενός από τα πειραματικά εμβόλια COVID , ενώ 36 ένοικοι και 54 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στη COVID.


 

Και όπως σε όλες τις προηγούμενες ιστορίες που έχουμε δημοσιεύσει σαν και αυτή, τα πειραματικά εμβόλια δεν θεωρούνται καν ως αιτία. Το The North Wales Chronicle  ανέφερε:

Η διευθύντρια του νοσηλευτηρίου που πολέμησε σε μια γενναία μάχη για να προστατεύσει το ίδρυμα της από τη λαβή του Covid, ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ μίλησε για το οδυνηρό «άδειο συναίσθημα» μετά από τον θάνατο 12 πολύ αγαπημένων ενοίκων.

Η Jodie Jones, διευθύντρια του Κέντρου Νοσηλευτικής και Άνοιας Φροντίδας της Fairways Newydd στο Llanfairpwll, Anglesey χαρακτήρισε το συγκλονιστικό ξέσπασμα στο Κέντρο ως τη χειρότερη εμπειρία της μακράς καριέρας της.

Το Κέντρο, το οποίο είχε αναγεννηθεί από τη στιγμή που σώθηκε από το ενδεχόμενο κλείσιμο από το Fairways το 2017, είχε λάβει σημαντικά μέτρα στη προσπάθεια του να αποτρέψει οποιαδήποτε εστία της Covid και όλοι οι ένοικοι είχαν πρόσφατα λάβει το πρώτο τους εμβόλιο.

Οι ιδιοκτήτες του Κέντρου παραμένουν στο σκοτάδι για το πώς ξέσπασε ο ιός στο σπίτι, λαμβάνοντας υπόψη τα αυστηρά μέτρα που έθεσαν σε εφαρμογή για να αποτρέψουν οποιαδήποτε εστία που είχε αναγνωριστεί στις εκθέσεις επιθεώρησης.

Η κ. Jones εξέφρασε την αγωνία της βλέποντας τον αντίκτυπο που είχε η επιδημία στο Κέντρο, που εξυπηρετεί τους ενοίκους με άνοια καθώς και άλλους όπως οι ηλικιωμένοι.

«Είναι θλιβερό να χάνεις τόσους πολλούς ενοίκους», είπε: «Όλοι τους ήταν πολύ δημοφιλείς στο προσωπικό και είμαστε συντετριμμένοι που έχουμε χάσει κάθε έναν από αυτούς.

Πάντα έλεγα ότι δεν είναι σαν να δουλεύω σε νοσοκομείο, όπου οι ασθενείς έρχονται και φεύγουν. Οι ένοικοι είναι μαζί μας για μήνες και χρόνια

Χτίζεται ένας πραγματικός δεσμός και οι ένοικοι γίνονται σαν οικογένεια. Τους βλέπουμε περισσότερο από ό, τι βλέπουμε τις δικές μας οικογένειες.

Έτσι, όταν ένας κάτοικος πεθαίνει το προσωπικό δέχεται ένα σκληρό χτύπημα. Τους ενοχλεί να περπατούν έξω από τα δωμάτια και να συνειδητοποιούν ότι ένας ένοικος δεν είναι πλέον μαζί μας.

Οι σκέψεις μας είναι ολόψυχα με τις οικογένειές τους σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. "

Η κ. Jones, 40 ετών, έχει περάσει όλη την ενήλικη ζωή της στον τομέα της φροντίδας και βρίσκεται στο Fairways Newydd από το 2017. Έγινε διευθύντρια τον επόμενο χρόνο.

«Είναι αναμφίβολα η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ στην καριέρα μου», είπε.

«Υπάρχει ένα συναίσθημα του κενού. Οι άνθρωποι που ζουν εδώ δεν είναι απλώς ένας αριθμός, είναι μέρος της ζωής μας.

Κάθε φορά που παίρνω συνέντευξη από το προσωπικό, τους λέω πάντα ότι θέλω να φροντίζουν τους κατοίκους με τον ίδιο τρόπο που θα φρόντιζαν τους γονείς τους ή οποιοδήποτε άλλο στενό μέλος της οικογένειας. Τους αντιμετωπίζουν με τη φροντίδα που παρέχουν στη δική τους οικογένεια.

Έχει κοστίσει πραγματικά σε όλους μας. Το προσωπικό θρηνεί για τους κατοίκους που έχουμε χάσει.»

Το Κέντρο φέρεται να υπέστη ένα ξέσπασμα COVID πέρυσι που το αντιμετώπισε καλά. Πώς εξηγούν λοιπόν αυτό το τρέχον ξέσπασμα που συνέβη αμέσως μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του πειραματικού εμβολίου COVID από τους ενοίκους, που είχε ως αποτέλεσμα τόσους πολλούς θανάτους;

Πιστεύει ότι η νέα παραλλαγή της Covid-19 είναι πιθανό να ήταν υπεύθυνη για το ξέσπασμα τις τελευταίες εβδομάδες, γεγονός που οδήγησε συνολικά 36 ενοίκους στο Κέντρο να είναι θετικοί μαζί με 54 άτομα από το προσωπικό.

Το Κέντρο δεν έχει λάβει ακόμη επιβεβαίωση ότι τα θετικά τεστ Covid αφορούσαν τη νέα παραλλαγή του ιού.

Ωστόσο, η κ. Jones πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο το Κέντρο μπόρεσε να αντιμετωπίσει με επιτυχία ένα μικρό ξέσπασμα Covid πέρυσι είναι μια σαφής ένδειξη ότι κάτι ήταν διαφορετικό αυτή τη φορά.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το ξέσπασμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον προηγούμενο και ήμασταν σίγουροι ότι ξέραμε τι να κάνουμε», είπε.

"Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό ήταν τόσο διαφορετικό υποδηλώνει ότι μπορεί να ήταν η νέα παραλλαγή."

Όπως έχουμε δει επανειλημμένα σε αυτές τις ιστορίες, τόσο ισχυρή είναι η πίστη στα εμβόλια που ποτέ δεν θεωρούνται ως αιτία θανάτου, ακόμη και όταν έχουν χορηγηθεί λίγο πριν από τους θανάτους.

Αντ’αυτού, σε αυτήν την περίπτωση κατηγορούν τη «νέα μετάλλαξη/παραλλαγή», ακόμη και αν δεν υπάρχουν δοκιμές/τεστ ή δεδομένα για να υποστηρίξουν μια τέτοια πεποίθηση.

  • Απειλούνται Οι Ανώτεροι Υπάλληλοι Στο Κέντρο Για Να Σιωπήσουν Σχετικά Με Τα Εμβόλια COVID..;;;

Έχουμε δημοσιεύσει μερικές ιστορίες τώρα σχετικά με τους καταγγέλλοντες που έχουν εμφανιστεί για να εξηγήσουν τι βλέπουν με αυτούς τους θανάτους και λένε ότι υφίστανται πίεση να το καλύψουν.

Φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι κάποιος όπως η κα Jones, η οποία προφανώς φρόντιζε με ιδιαίτερη στοργή τους ενοίκους της και φαίνεται να βιώνει ένα συναισθηματικό τραύμα, δεν αμφισβητεί έστω και στο ελάχιστο την πιθανότητα να ευθύνονται τα εμβόλια έστω και μερικώς.

Ο αναγνώστης του Health Impact News  που μοιράστηκε αυτήν την ιστορία μαζί μας έγραψε:

Αυτό το γεγονός εμφανίστηκε στη τοπική μας εφημερίδα (Chronical), και αναφέρθηκε επίσης στην Daily Post με μία λεπτή διαφορά. Στην έκδοση Chronicle αναφέρεται ότι οι κάτοικοι είχαν λάβει πρόσφατα το εμβόλιο (αλλά όχι στην έκδοση Post.)

Έτσι, σε ορισμένες από τις αναφορές για αυτό το τραγικό περιστατικό, το γεγονός ότι οι κάτοικοι εμβολιάστηκαν με ένα πειραματικό εμβόλιο COVID αφαιρέθηκε προφανώς από το αρχικό κείμενο. Φαίνεται σίγουρα ότι θέλουν να προωθήσουν την αφήγηση ότι υπάρχει ένα νέο δολοφονικό στέλεχος του COVID εκεί που προκαλεί αυτούς τους θανάτους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μεγάλη πίεση τώρα για τη λογοκρισία αυτού του είδους των πληροφοριών καθώς η φαρμακευτική βιομηχανία εντείνει τις προσπάθειες της για να παράξει περισσότερα πειραματικά εμβόλια COVID που πρέπει να εξαντληθούν σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. (…)

Αυτή είναι η ετυμηγορία: Το φως έχει έρθει στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι αγαπούσαν το σκοτάδι αντί του φωτός επειδή οι πράξεις τους ήταν κακές.

Ο καθένας που κάνει το κακό μισεί το φως, και δεν θα έρθει στο φως από τον φόβο ότι οι πράξεις του θα εκτεθούν.

Όμως όποιος ζει με την αλήθεια μπαίνει στο φως, έτσι ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό που έκανε έχει γίνει μέσω του Θεού. (Ιωάννης 3: 19-21)

Αναφορά: NorthWalesChronicle.co.uk

Δικτυογραφία:

1.-- Spain: Another 9 Care Home Residents Dead and 78 Infected with COVID-19 Days After Receiving Pfizer’s mRNA Jab

https://humansarefree.com/2021/02/spain-9-care-home-residents-dead-and-69-infected-with-covid-19-after-pfizer-vaccine.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=qp221yobz3blrtc84y7k8

2.-- 'They were like family' says care home boss after 12 residents die with coronavirus in just weeks - Wales Online

https://www.walesonline.co.uk/news/health/they-were-like-family-says-19839509


https://scripta---manent.blogspot.com/2021/03/12-covid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!