Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Παρέλαση για τα 200 χρόνια από το 1821: Θα έχει Κάρολο (καί Καμίλα!), Μακρόν, Ρώσο πρωθυπουργό Μισούστιν, 'Rafale', αλλά όχι πολίτες....

 



 Ένα πρόγραμμα με λαμπρούς προσκεκλημένους αλλά όχι πολίτες, θα περιλαμβάνει ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου που εφέτος είναι συμβολικός αφού συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες το τελετουργικό θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου με τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης.


Εν συνεχεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει το επίσημο δείπνο στο οποίο θα προσκληθεί και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και άλλοι πολιτικοί.

Προσκεκλημένοι θα είναι: Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι ξένοι ηγέτες θα παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση. 

Στον ουρανό της Αθήνας θα πετάξουν συμμαχικά αεροσκάφη, ανάμεσά τους και Rafale, με εντολή του προέδρου Μακρόν.

Αμέσως μετά την παρέλαση οι κ.κ. Μητσοτάκης, Μακρόν και Αναστασιάδης θα αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο Κορυφής, ενώ οι άλλοι δύο, οι Κάρολος και Μισούστιν, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει δηλώσει πως η επίσκεψή του στην Αθήνα θα εξαρτηθεί από την υγεία του 99χρονου πατέρα του Φιλίππου και βεβαίως από την εξέλιξη της πανδημίας. 

Υψηλόβαθμη αναμένεται και η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην παρέλαση, ωστόσο ακόμη δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της χώρας, Τζο Μπάιντεν. 

Το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα δώσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Άντρη

http://www.efenpress.gr/2021/03/200-1821-rafale.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

https://www.pronews.gr/

3 σχόλια:

  1. η εθνική επέτειος ΜΑΣ και θα τη γιορτάσουμε κλεισμένοι;;;;;;;;;;;;;;;;;; ο στρατός ΜΑΣ και θα παρελάσει για πάρτη των αποικιοκρατών και των προδοτών;;;;;;;;;;;;;; είμαστε σοβαροί;;;;;;;;;;; τί είναι ο στρατός; οι πόρνες τους που τους διασκεδάζουν; πάμε καλά;;;;;;;;;;;;;;; πόση ντροπή πια και ξεφτίλα θα καταπιούμε ακόμη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικώς όσον αφορά τήν αγγλική παρουσία του απολύτως απαξιωμένου έως ΘΛΙΒΕΡΟΥ "πρίγκηπος" Καρόλου, είναι νά τραβάμε τά μαλλιά μας!
      Πιό δ ι α χ ρ ο ν ι κ ό ς καί Π Ι Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ φίλος της Τουρκίας από τήν Αγγλία δέν έχει υπάρξει!
      Συγχρόνως πιό ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση καί πολιτική δέν έχει υπάρξει!
      Μία λυπηρή ΓΛΑΣΤΡΑ ήταν καί είναι ο άνθρωπος αυτός καί τίποτε άλλο...
      (Καί έχει ΤΡΟΜΑΡΑ του καί ελληνικό αίμα, όπως ο πατέρας του!)

      Διαγραφή
    2. έχετε δίκιο... αλλά και πότε οι "σύμμαχοί" μας υπήρξαν φίλοι μας;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!