Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ο Μητσοτάκης! «ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ» από τον ευρωβουλευτή Στ. Κυμπουρόπουλο γιά τίς αμβλώσεις... (ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ Ο Λ Ο Ι αριστεροί καί "δεξιοί" καί μετά τά "μάζεψε"....)

 

ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ "ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ"
 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (Ή ΜΗΠΩΣ 'ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ';)
 
Υ Π Ε Ρ  ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΑΥΡΙΟ' ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ!

O ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος  ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή άμβλωσης, προκαλώντας νέους  πονοκεφάλους στήν Ν.Δ. και στο Μέγαρο Μαξίμου...  

Ο ίδιος  υποστηρίζει ότι ενέκρινε ψήφισμα για την προστασία του παιδιού, που σε ένα σημείο διατυπώνει ότι η προστασία του ξεκινά από την πλευρά της σύλληψης.



«Η Ν.Δ. έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. 
Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες», αναφέρει ανακοίνωση της Ν.Δ. και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

«Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή (!) για τη χώρα Η “μεταρρύθμιση” προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλoς.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδιας για θέματα ισότητας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ειρήνη Αγαθοπούλου, δήλωσε: «Η πολιτική της κυβέρνησης για την υπαγωγή των πολιτικών ισότητας στο άρμα της γεννητικότητας και του δημογραφικού φέρνει καρπούς. 
Με την ψήφο του κ. Κυμπουρόπουλου, ευρωβουλευτή της ΝΔ, η ΝΔ παίρνει θέση για το θέμα των αμβλώσεων; Είναι αυτή η κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας;».

«Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση έχει κατοχυρωθεί δεκαετίες τώρα, με την υπογραφή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 
Εφ΄όσον η Ν.Δ. πιστεύει στο δικαίωμα αυτό, οφείλει να αφήσει τα μισόλογα και τις διακριτικές αποστάσεις από την ακραία, υπερσυντηρητική επιλογή του κ. Κυμπουρόπουλου», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε δήλωσή του.

http://aigaleopress.blogspot.com/2021/03/blog-post_748.html

6 σχόλια:

  1. Αγαπητοί κύριοι ονομαζόμενοι "προοδευτικοί", εσείς που υποστηρίζετε τις μαζικές δολοφονίες των εκτρώσεων: έχετε καταλάβει ότι συγκρούεστε μετωπικά με τον αληθινό και ζωντανό Θεό της Εκκλησίας και ολόκληρου του σύμπαντος κόσμου; Εάν το έχετε καταλάβει, δεν φοβάστε για τον εαυτό σας; Εάν πάλι δεν το έχετε καταλάβει, γιατί δεν το καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΟΥ (ΑΗΔΕΣΤΑΤΟΥ!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (;) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ Μ Α Ν Ι Ω Δ Ω Σ (ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ) ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ Ε Κ Τ Ρ Ω Σ Ε Ω Ν ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ 'ΑΥΡΙΟ' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Είτε κατά λάθος, είτε ενσυνειδήτως ένας ευρωβουλευτής της συστημικότατης Ν.Δ. ψήφισε "διαφορετικά" καί έπεσαν μετά μανίας νά τόν ΦΑΝΕ !
    Άρα τό σύνολο (σχεδόν) των "εκλεγμένων" σήμερα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ "μάχονται" γιά τό ...ΤΕΛΟΣ μας!
    Δέν είμαστε διόλου βέβαιοι ότι οι πολλοί Έλληνες συμπολίτες μας τό έχουν κατανοήσει ΠΛΗΡΩΣ....
    ΟΥΤΕ ίχνος θρησκευτικής καί ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ συνειδήσεως, ΟΥΤΕ ίχνος ηθικής αρχής, ΟΥΤΕ ίχνος Ιστορικής αυτογνωσίας.
    Καί η αδιαφορία συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Όποιος βουλευτής δεν πειθαρχεί κομματικά αποβάλλεται με συνοπτικές διαδικασίες από το κόμμα γιατί δε συντάσσεται με τη γραμμή του κόμματος. Άσχετα αν η κομματική γραμμή είναι λανθασμένη. Ο διάλογος παραγκωνίζεται τελείως. Μετά μου λένε πως έχουμε "δημοκρατία".Το καλύτερο ανέκδοτο εδώ και 46 συναπτά έτη.

      Διαγραφή
  3. Αυτοί όλοι οι προδότες τις βουλής που μάχονται φανερά και κρυφά για το τελείωμα του Ελληνικού λαού σε όλες τις πτυχές του πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι μπορεί το τέλος το δικό τους να είναι ποιό σύντομο αλλά και οδυνηρό χωρίς καθόλου οίκτο ανθρωπιάς απο την οργή του λαού........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "«Η Ν.Δ. έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση."
    Έτσι, δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο. Κι εμείς σταθερά και διαχρονικά θα σας στείλουμε από κει πού ρθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bιβλιο με τίτλο : η Aληθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων 0ρθοδοξου Kυψελης , Θεσσαλονίκη .

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!