Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Κ ό ν ι τ σ α: Ά γ α λ μ α της Βασιλίσσσης Φρειδερίκης, θα τοποθετήσει εκ νέου ο Δήμος.

 


Το άγαλμα της Βασιλομήτορος Φρειδερίκης θέλει να επανατοποθετήσει στην Κόνιτσα ο Δήμαρχος της περιοχής Νίκος Εξάρχου.

Ο Δήμαρχος της ακριτικής περιοχής ανέφερε πως: «Θα πρέπει να αναδείξουμε ότι έχει σχέση με την ιστορία μας… 
Πρέπει να τελειώσουν τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα..»,

είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην βασίλισσα που ήταν «καρφί στο μάτι» της αριστεράς, λόγω του κρίσιμου ρόλου της στην αιματηρή σύγκρουση που ακολούθησε την κομμουνιστική ανταρσία, μεταξύ 1946-1949.

Στήν συνέχεια ανέφερε, ότι «έχουμε το άγαλμα της βασιλίσσης Φρειδερίκης, ένα ιστορικό άγαλμα για την τοποθέτηση του οποίου υπάρχουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά κανένας δεν μιλάει για αυτό…».

Ο ίδιος θεωρεί ότι το άγαλμα πρέπει να τοποθετηθεί και δεσμεύτηκε πως θα το φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο...


https://www.stoxos.gr/
http://www.efenpress.gr/2021/03/blog-post_57.html#more

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=C7Z1IKf9xsQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου 1974, η αβασίλευτη δημοκρατία συγκέντρωσε μεγάλη πλειοψηφία 69,2% έναντι 30,8% της βασιλευομένης. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωσε ότι:
    «Ένα καρκίνωμα αποκόπηκε σήμερα από το σώμα του έθνους».
    Στις 21 Οκτωβρίου του 1994 κατέθεσε o ανθέλληνας Kων/νος Γλύξμπουργ, προσφυγή κατά της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, και τελικά με τις Μασονικές διασυνδέσεις(;) , στις 28 Νοεμβρίου 2002 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιδίκασε 13,7 εκατομμύρια ευρώ, την ταλαίπωρη Ελλάδα! Κλεφταράδες βασιλικοί, δεξιοί, κεντρώοι, και αριστεροί κουμμούνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!