Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ! - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 


Στὸ ἀνωτέρω στιγμιότυπο βλέπουμε τὸν φονικὸ ἰὸ νὰ διασχίζῃ τὴν λεωφόρο Μαραθῶνος στὶς 10 καὶ κάτι τὸ βράδυ τῆς 7ης Μαρτίου 2021.

Τελικῶς ὁ Κυριᾶκος, ὁ Νῖκος, ὁ Σωτήρης καὶ ἡ Ματίνα (αὐτή, ποὺ «παγώνει») εἶχαν ἀπόλυτο δίκιο ποὺ μᾶς ἔκλεισαν στὰ σπίτια μας. Ἀδιάψευστος μάρτυς τους ἡ ἀποκλειστικὴ φωτογραφία-ντοκουμέντο τῆς ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ TV, ἡ ὁποία κάνει ἤδη τὸν γῦρο τοῦ κόσμου. Ὁ φονικὸς ἰός, ντυμένος φάντασμα (ἀπόκριες γάρ) ἀπειλεῖ τὴν ζωὴ ὅποιου τολμήσῃ νὰ κυκλοφορήσῃ μετὰ τὴν ἔναρξι τῆς ἀπαγορεύσεως.

Γι' αὐτό, τὰ κεφάλια μέσα καὶ ἂν στὰ ἑπόμενα 200 χρόνια παύσετε νὰ εἶσθε ραγιάδες, σφυρίξτε μου κλέφτικα!

8 σχόλια:

  1. Αδέρφια της Αττικής,

    παρακαλώ πολύ, προσέχετε τον εαυτό σας. Να φυλάγεστε ιδιαίτερα μετά τις 22:00 μιας και το αποκλειστικό ρεπορτάζ λαλεί και μαρτυρεί του λόγου το αληθές !!

    Όσο για το "κάτι" με πόδια και μάτια στη σχετική φωτογραφία, αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε καριοφίλια και να το στείλετε από εκεί που ήρθε.

    Αν καταφέρει και σας ξεφύγει και αποφασίσει να μας επισκεφθεί, θα σας το στείλω κορνίζα μαζί με τη προσωπική μου συλλογή φωτογραφιών αφιερωμένες στο Jens Stoltenberg !!

    Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρωτοβουλία σας να δημιουργήσετε # (hashtag) και να προλάβουμε να μαζέψουμε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούμε ενόψει των γενεθλίων του ανωτέρω στις 16/03 !!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (δεν αναφέρομαι στη δράση του ΤουρκοΣΚΑΙ) τα φετινά του γενέθλια να του μείνουν ΑΞΕΧΑΣΤΑ !! ( Αν και βέβαιος πως είναι αρκετά εξοικειωμένος με φαλλούς και όρχεις ο συγκεκριμένος, παρόμοια ΠΕΡΉΦΑΝΗ, ΑΓΕΡΩΧΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΜΗ συλλογή δεν θα έχει ματαξαναδεί !! )

    Τι λέτε ;!;!;!


    Εις το επανιδείν... με φωτογραφικό υλικό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν αρχιζουν απο τους λαθρομεταναστες
    που τους αγαπουν ιδιαιτερως και τους στεινουν δομες στο αψε σβησε
    γιατι δεν τους εμβολιαζουνε στο αψε σβησε
    και εμβολιαζουν εμας που δεν μας αγαπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως ο Μητσοτακης αδειαζει τους δρομους το βραδυ
    για να εισβαλουν ανετα και χωρις εμποδια λαθρομεταναστες και Τουρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον Στρατό και τα σώματα ασφαλείας τα εμβολιάζουν για να αποδυναμώσουν την άμυνά μας. ξέρουν πολύ καλά τις επιπτώσεις των εμβολίων. για τα λαθρο-λύματα όμως κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
    https://thosecatholicmen.com/wp-content/uploads/2020/09/jared-stadt-smash-your-tv.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί ευχαριστούμε πολύ γιά τά καλά σας λόγια.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!