Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Τί λέει η καθηγήτρια στήν Μυτιλήνη που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να φορέσει ΦΙΜΩΤΡΟ ! ( βίντεο )



(βίντεο)

Πως δικαιολόγησε η ίδια η καθηγήτρια την απόφαση της να μη φοράει μάσκα ούτε μέσα στην τάξη. Παρέμβαση από τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Μια καθηγήτρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Μυτιλήνη πυροδοτεί αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της καθώς είναι αρνήτρια της μάσκας για τον κορονοϊό ενώ καταγγέλλεται πως προπαγανδίζει ανοιχτά κατά της χρήσης μάσκας ενθαρρύνοντας και τους μαθητές να πράξουν το ίδιο.


 

Πληροφορίες αναφέρουν και πως αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα της τάξης όπως πρέπει σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας να πράξει.

Η καθηγήτρια έχει δεχθεί παρατηρήσεις σε έντονο ύφος από το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου αλλά και άλλους Διευθυντές Σχολείων όπου διδάσκει προκειμένου να συμπληρώσει το ωράριο της. Επίσης παρατηρήσεις έχει δεχθεί και από τον Προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τίμο Θεοφανέλλη.

Η ίδια η καθηγήτρια, μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωϊνοί Τύποι” και υπεραμύνθηκε των πιστεύω της. 

Δείτε όλα όσα είπε η κυρία Μάρω Ευσταθίου αλλά και ο Προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τίμος Θεοφανέλλης.

 

https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/ekpaideysi/ti-leei-i-kathigitria-sti-mytilini-poy-arneitai-na-foresei

4 σχόλια:

  1. ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η PFIZER ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ !!!
    .

    https://attikanea.info/%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b7-pfizer-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

    .................
    Υπερασπίζω το σύνταγμα και την ελευθερία μου. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Tι κάνουμε;

    .

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/t.html

    ...
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύσσαξαν οι κοπρίτες και όλοι οι εγκάθετοι...

    Εύγε στη ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ της Λέσβου μας ! Θερμούς αγωνιστικούς και απελευθερωτικούς χαιρετισμούς από ένα ομοϊδεάτη εκ Βορρά ορμώμενο.


    Γεώργιος ο Μακεδών


    ΥΓ Υποχρέωση μας κ. "Θεο"φ@ν3λη είναι να τηρούμε το Σύνταγμα των Ελλήνων μα πρωτίστως το Σύνταγμα των Ουρανών. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει. Σας καίει, δεν σας καίει. Είστε και δάσκαλος τρομάρα σας...

    ΥΓ2 Είναι ΑΜΑΡΤΙΑ να πληρώνουμε με το αίμα μας "ανθρώπους" σαν και εσάς. Ύστατο προσκλητήριο ως προς την αναβάθμιση σας σε ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΛΛΗΝΑ και ακολούθως ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

    ΥΓ3 Καλύτερα να ακούσετε εμένα πριν σας αναλάβει ο Αρχάγγελος Ταξιάρχης Μιχαήλ και σας κοπεί μονομιάς και η μαγκιά και η κλ@νιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξαφνικα μετα κοροδοιου,μας το παιζουν ολοι ψυχοπονιαριδες και φιλεσπλαχνοι..θεε μου ζουσαμε τοσα χρονια στο παραδεισο και δεν το γνωριζαμε???τραγικοι ολοι ...θελει κοτσια Κυρια μου γιαυτο που εκανες...θα σε φανε τα θηρια!παρολα αυατα ενα μεγαλο μπραβο απο μια ψεκασμενη και *αναισθητη*...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. 3΄ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΟΖΩΗ ΤΟΥΣ, Η ΛΑΣΠΗ ΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!