Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ιθαγενείς! Κοιμηθείτε! "ΑΥΤΟΙ" ξέρουν.....

Η πράκτωρ-πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, υποσχέθηκε ότι «θα λύσει το πρόβλημα» και οι Μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν το Τζαμί τους και τον Μουφτή τους! 
Η κ. Λατινοπούλου έφτιαχνε τα μαλλιά της και τό άφησε ασχολίαστο...

ΒΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙ....
ΤΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε τήν κυρία Ελίζαμπεθ Λι, Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε την ίδρυση ....τζαμιού στην Θεσσαλονίκη!!! 
[ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;.....]



Τώρα, γιατί Έλληνες πολίτες ζήτησαν από την διπλωματική υπάλληλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα να βοηθήσει για να ανοίξει τζαμί, είναι ένα (πολύ ύποπτο;) ζήτημα.... [ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!]

Μάλλον γιατί ξέρουν ΠΟΙΟΣ κάνει 'κουμάντο' στήν χώρα. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης Οσμάν Ισμαήλογλου, η πρόξενος του είπε: 

«Οι ΗΠΑ θα ήταν ευτυχείς (!), αν μπορούσαν να συμβάλουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων».

[ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; 
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΘΕ ΔΙΟΛΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ ΣΑΣ! 
ΤΩΡΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, Ε, ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ....]

1 σχόλιο:

  1. Η Αφροδίτη είναι μια όμορφη και έξυπνη πολιτευτής της ΝΔ(όχι βουλευτής ακόμα, για κάποιους που ρωτούν) ούτε επαγγελματίας πολιτικός είναι, και λέει μεγάλες αλήθειες. Αλλά πολιτική δεν γίνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά επί του πρακτέου(τα ίδια έκανε και ο Πάνος Καμμένος και κάηκε νωρίς, ως εκλεγμένος βουλευτής του κοινοβουλίου πίστεψε απίστευτα στις δυνάμεις των social media).
    Αν το πούμε κατά κυριολεξία, γιατί δεν ρωτάς για ποιο λόγο δεν ενημερώνουν οι εκλεγμένοι βουλευτές της ΝΔ στους εκλογικούς τομείς της Θεσσαλονίκης ή της κεντρικής Μακεδονίας(τον κόσμο τους-ψηφοφόρους); Γιατί αυτοί μούγκα, η πολιτεύτρια θα σώσει τον κόσμο; Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι η κ. Λατινοπούλου δεν μπορεί να υλοποιήσει όσα λέει η πρέπει να αλλάξει κόμμα(δικό της θέμα) ή πρέπει οι ψηφοφόροι να αλλάξουν κόμμα που ψηφίζουν(κάτι σίγουρα δεξιότερο). Κατά την γνώμη μου το κύριο είναι ότι η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα(με τα σημερινά δεδομένα) και δεν ταιριάζει στις δεξιές απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Άρα, το καλύτερο είναι να φύγει από εκεί. Αλλά ας αποφασίσει η κοπελιά, εγώ είπα απλά την γνώμη μου, δεν κατηγορώ κανέναν μη βουλευτή για όσα κάνουν οι βουλευτές. Ας απαντήσει πάντως άμα θέλει τζαμί έχει ενδιαφέρον. Αλλά να θυμάστε ότι όχι έλεγε πχ και ο Άδωνις Γεωργιάδης από άλλο κόμμα(ΛΑ.Ο.Σ.) αλλά μόλις έγινε εκλεγμένος βουλευτής ΝΔ είπε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!