Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Βρέ τήν 'Χαλιμά'! Καί τά ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ της.....



Ο Θανασάκης ο φασίστας μας ανακοίνωσε, ότι έχει εμβολιαστεί το 20% (;;;;;;;) από τον συνολικό αριθμό των λαθρομουτζαχεντίν, που διαμένουν στην χώρα μας και ο οποίος είναι απόρρητος και τον γνωρίζουν μόνο ο Εφιαλτάκης, η 'Cia', και ο (ύπατος αρμοστής "μας") Τζ. Πάϊατ.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μας ανακοίνωσε ότι ,από τους 38.000 αλλοδαπούς που μένουν σε καταυλισμούς έχουν εμβολιαστεί οι 11.500, αλλά οι 11.500 δεν είναι το 20% των 38.000 και στους ακτιβισμούς έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 70.000 αλλά οι 32.000 και πλέον έχουν φύγει και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται.

«Σέ ποσοστά αν λάβουμε υπ’ όψιν μας νοσήσαντες και ανήλικους είμαστε καλά» είπε.

Η προσπάθεια να περιορίσουν τον αριθμό των λαθρομουτζαχεντίν στους 38.000, προκαλεί τρόμο και περισσότερο το γεγονός, ότι δεν μας λένε πόσοι είναι αυτοί που παίρνουν επιδόματα από τα 'ΑΤΜ' με κάρτες, που τους έχει χορηγήσει το Ελληνικό κράτος και πόσοι από αυτούς έχουν εμβολιαστεί.

Οι κυρία Βούλτεψη μας είπε ότι από τους 38.000 έχουν νοσήσει ως τώρα μέχρι 3.000 άτομα, τους οποίους περιλαμβάνουν στον πλαστό και παράνομο αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώνουν, αλλά δεν μας είπε, προκαλώντας τρόμο σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, πόσοι από τους λαθρομουτζαχεντίν που βρίσκονται εκτός καταυλισμών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχουν νοσήσει, ούτε μας είπε πόσοι από αυτούς έχουν εμβολιαστεί .

Επανέλαβε πάντως, ότι εάν εμβολιαστούν οι προς απέλαση ....δεν θα απελαθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!