Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Τό νυχτοκάματο του Τ Ρ Ο Μ Ο Υ.....

 

Δέν υπάρχουν λόγια.



Την τελευταία του πνοή άφησε ο 47χρονος διανομέας, που προχθές το βράδυ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου. 


Ο Αλβανός οδηγός, πέρασε τρία


 κόκκινα φανάρια (!) και στό



 τρίτο  π α ρ έ σ υ ρ ε   τόν άτυχο


 'ντελιβερά'...




Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος διανομέας παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα. 


Η μηχανή που οδηγούσε κόπηκε στήν 


μέση!!!


Τελικά, ο 47χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο αργότερα, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.


Την ίδια ώρα, στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται


 ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος αν και


 προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη. 




Πρόκειται για 21χρονο Αλβανό ο οποίος


 εντοπίστηκε σε παρακείμενο δρόμο από το


 σημείο του δυστυχήματος.


Οργισμένη η μητέρα του 'ντελιβερά' που


 σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έτρεχε σαν


 παλαβός".


http://ixnos.blogspot.com/2021/10/blog-post_90.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ''ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ'' ΤΩΡΑ Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΣΤΩ ΚΙ 1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ''ΚΑΛΩΝ ΝΟΜΩΝ'' ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ, ΕΕΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΗΤΟ, ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!