Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε ο 20χρονος μπασκετμπολίστας Θωμάς Κατσαούνης - «Ε ξ ο μ ο λ ο γ ή θ η κ ε, κ ο ι ν ώ ν η σ ε καί αναχώρησε».....


Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο νεαρός σέντερ ύψους 2,20 εκατοστών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών.
Ο Θωμάς Κατσαούνης γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ακαδημία «Αστέρια», ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Μαντουλίδη, τον Αίαντα Ευόσμου, τη Δόξα Λευκάδας και τον Ηρακλή. 

Πέθανε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 20 ετών.

Είχε ύψος 2,20 μέτρα

Ο νεαρός σέντερ ξεχώριζε για το ύψος του, αφού ήταν 220 εκατοστά και για τα σωματικά του προσόντα. Είχε τραβήξει τα βλέμματα ομάδων της Basket League, αλλά και κολεγίων του NCAA.

«Αποχαιρέτησε την οικογένειά του και αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι».

Ο προπονητής Χρήστος Μαργελής αποχαιρέτησε τον Θωμά Κατσαούνη μέσω του facebook, γράφοντας: «Αναχώρησε για τον ουρανό μετά από πολύμηνη μάχη με την ανίατη ασθένεια. 

Προχτές ζήτησε κι εξομολογήθηκε και κοινώνησε, αποχαιρέτησε την οικογένειάτου και χτες αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι… Αγόρι μου, σε ήθελε ο Θεός για αρχάγγελο… 
Θα ζεις τώρα στα παλάτια του παραδείσου… 
Μη μας ξεχάσεις ποτέ… 
Καλή αντάμωση γλυκό μου παιδί».
Η εξόδιος ακολουθία του Θωμά θα γίνει την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης.
Συγκλονιστικό ήταν και το μήνυμα του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή Γιάννη Γιαννούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!