Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Εμβολιασμένους καί ανεμβολίαστους! Α φ ύ π ν ι σ η καί Αντίδραση! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 





1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτικοί της Νέας Υόρκης προωθούν νομοσχέδιο που επιτρέπει στον κυβερνήτη να κρατά επ' αόριστον τους μη εμβολιασμένους από μια ιδιοτροπία

    https://www.naturalnews.com/2021-12-23-new-york-bill-governor-indefinite-detention-unvaccinated.html

    Σύμφωνα με αναφορές, η νομοθεσία αποτελεί «σοβαρό κίνδυνο για τις βασικές ελευθερίες όλων των Αμερικανών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός τους να επιλέξουν εάν θα λάβουν ιατρική περίθαλψη και εμβολιασμούς που σχετίζονται με μέχρι στιγμής απροσδιόριστες μεταδοτικές ασθένειες».

    Με άλλα λόγια, δεν θα περιοριζόταν μόνο στη γρίπη Fauci. Οποιαδήποτε νέα ασθένεια ή απειλή για τη δημόσια υγεία, πραγματική ή φανταστική, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη για την απομάκρυνση και κράτηση ατόμων ή ομάδων ατόμων μέσω μιας ενιαίας εντολής.

    Το μόνο που χρειάζεται ο Hochul είναι το όνομα του ατόμου ή της ομάδας μαζί με «λογικά συγκεκριμένες περιγραφές των ατόμων ή των ομάδων». Από εκεί, το τμήμα είναι ελεύθερο να αποφασίσει πού θα βάλει τους στόχους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής εγκατάστασης ή κάποιας άλλης εγκατάστασης που «θεωρεί κατάλληλη».

    «Η γλώσσα είναι σκόπιμα ασαφής», γράφει ο Kay Smythe για το The National Pulse .
    Εάν το νομοσχέδιο A416 εγκριθεί, οποιοδήποτε άτομο στη Νέα Υόρκη θα μπορούσε να εξαναγκαστεί υπό την απειλή όπλου από την κυβέρνηση να εμβολιαστεί ή να πάρει ναρκωτικά

    Ενώ ο νομοσχέδιος A416 δηλώνει ότι κανείς δεν θα κρατείται για περισσότερο από 60 ημέρες κάθε φορά, υπάρχει μια προειδοποίηση για την παράκαμψη αυτού σε περίπτωση δικαστικής απόφασης.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!