Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΄Έβαλε τον Μεγάλο Αδελφό ΜΕΣΑ στην Εκκλησία (!!!!!!!!!!) γιά νά .....προστατευθούν οι πιστοί από τον κορωνοϊό ! ( ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ πάτερ... )

σ.σ. Ο π. Νικηφόρος Κοντογιάννης μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν

Οι άσχετοι με τα θέματα της Εκκλησίας δημοσιογράφοι τον επευφημούν για την ανοιχτοσύνη του μέ τήν τεχνολογία, που τήν χρησιμοποιεί λένε ....άφοβα για να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους!


Λένε για παράδειγμα: «Μπορεί να γίνει Θεία Λειτουργία και να υπάρχει video wall έξω από την Εκκλησία για να προστατευθεί ο κόσμος από τον κορωνοϊό.» 

Κινδυνεύει δηλαδή να κολλήσει μέσα στην Εκκλησία ο πιστός και θα σωθεί αν παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία (σαν σε κινηματογραφικό έργο πια, δεν μπορούμε να μιλάμε για συμμετοχή αλλά για παρακολούθηση) από το video wall ! 

Καταλαβαίνουμε πώς αυτός ο άνθρωπος με την ανοχή και προστασία του Μητροπολίτη Λαρίσης αλλοιώνει την Ορθόδοξη εκκλησιολογία;

Τυχαία βρίσκεται αυτός ο πλανεμένος εκεί; 

Δε νομίζω.

https://rumble.com/vqdisn-44300903.html

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΥΡΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟ, ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ? ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α....μάλιστα, μπράβο πολλά μπράβο, αφού πήρες από τους σατανιστές, κοιμήσου ήσυχος παπά πλανεμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!