Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Κασιμάτης γιά νέα μέτρα: Π α - ρ ά - ν ο - μ ο ς καί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός! ( ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! )

 


Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου υπογράμμισε, πως τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.


 
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να κλείσουν 'ραντεβού' μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
 
Το εν λόγω μέτρο προκαλεί αντιδράσεις τόσο στους πολίτες, όσο και στον νομικό κόσμο με έγκριτους συνταγματολόγους να κάνουν λόγο για παράνομες τακτικές.

Ένας από τους συνταγματολόγους που αντιδρούν είναι ο κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος, μιλώντας στο 'Newsbomb', σημείωσε πως το να υποχρεώνεις κάποιον να εμβολιαστεί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου υπογράμμισε πως ο εξαναγκασμός είναι  ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητος γιατί παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο. 

«Δεν επιτρέπεται να γίνονται παρεμβάσεις στο σώμα χωρίς συναίνεση. 

Παραβιάζονται όλες οι αρχές της δημοκρατίας. 

Όταν επιβάλλεται αναγκαστικά ένα μέτρο, καμμία επέμβαση στο σώμα δεν γίνεται χωρίς συναίνεση. 

Γιά νά γίνει, θά πρέπει νά είναι ευρύτατα διαδεδομένη λοιμώδης νόσος, που θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ξέρουμε ακριβώς την επικινδυνότητά της».

πηγή

2 σχόλια:

  1. ....Καί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ όλοι μά όλοι παριστάνουν τούς ανήξερους!!!
    Άν αυτό καί ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ δέν είναι ύποπτα, τότε τί είναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ταμπέλα τις βουλής μάλλον πρέπει να αλλάξει:από Ελληνικό κοινοβούλιο σε (Ότι απαγορεύεται εμείς το επιτρέπουμε) έτσι γιατί μας αρέσει...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!