Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Α δ ι α ν ό τ η τ ο : Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε γιά μία ....'unisex' κοινωνία σε παιδιά δημοτικού!!!!!! - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»! ( ΓΡΗΓΟΡΑ! ΑΜΕΣΩΣ! ΕΝΑΝ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ο ! )


Σοκάρουν (όντως;;;)τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξεως του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.




Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι καί αρσενικό και θηλυκό!!!!

Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια 'unisex' κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Αναλυτικά όσα είπε: 


«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.

Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.

Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα, ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.

Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Το που βρισκόμαστε τώρα... το είδαμε και στο έγγραφο της Ε.Ε. που ζητά να ξεγράψουμε μέχρι και τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ξανά, ότι αυτή η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους...

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Η "κυρία" αυτή εκτελεί απολύτως τίς "οδηγίες" καί τίς "εντολές" που της έχουν υπαγορεύσει!
      Αλλά!
      Αλλά ΠΟΥ είναι όλοι εκείνοι που έπρεπε νά παρέμβουν;
      Εκκλησία ( πρώτα - πρώτα! ), δάσκαλοι, καθηγητές, ακαδημαϊκοί, πανεπιστημιακοί, Σύλλογοι γονεών καί κηδεμόνων (...), φορείς καί τόσοι καί τόσοι άλλοι ανευθυνουπεύθυνοι καί αρμόδιοι αναρμόδιοι!
      ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ; ; ;

      Διαγραφή
  2. Πού νά είναι?...αφού είναι "ανύπαρκτοι"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου κυρα Κατινα με τα ωραια σου... Ξερω πολλα καθαρματα που υπηρετουν το συστημα για να εχουν χρημα, θεσεις κι εξασφαλισμενη καριερα. Εσυ ομως Κατινα μου πως καταντησες τοσο φτηνη πλασιε ; Εχεις πεσει στο επιπεδο της μανας του Φυσα... Η μανα π.χ. του Γρηγοροπουλου που ειναι ευκαταστατη δεν εγινε πλασιε και κραχτης της ΝΤΠ. Εσυ μια καταξιωμενη δικαστικος και απορω πως καταντησες τοσο φτηνη διαφημηστρια και μαιμου του συστηματος. Τι σου ταξανε Κατινα μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!