Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ξανθόπουλος: «Είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί ο Παΐσιος Έξαρχος, που παίζει τόν (μικρό) Αρσένιο! Είναι πιστό, είναι μέσα στο ρόλο, προσεύχεται» ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )



Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, που υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».


Ο ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό για το ρόλο του, την επιτυχία της σειράς αλλά και τον Άγιο Παΐσιο.

«Βλέπουμε μια οικογένεια δεμένη, ενωμένη, υπάρχει σεβασμός. Πώς μπολιάστηκε μέσα του με αυτήν την πραγματικότητα ο ίδιος ο Άγιος», είπε αρχικά.

Για τον ρόλο που παίζει η πίστη στη ζωή του, ανέφερε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, δεν ακολουθώ το πρωτόκολλο αλλά υπάρχει η πίστη μέσα μου».
 
Για τον Παΐσιο Έξαρχο που υποδύεται τον μικρό Αρσένιο στα πρώτα επεισόδια, τόνισε: «Ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Η οικογένειά του είναι πολύ θρησκευόμενη. Είναι πιστός και προσεύχεται».

Για τον ρόλο του, είπε: «Είναι πολύ δύσκολος ρόλος και προσπάθησα να μην γίνω γραφικός. Ένας γνωστός μου τον είχε γνωρίσει τον Άγιο Παίσιο. Άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει από κοντά τον Παΐσιο τους είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πρόσωπο».

Για την οικογένειά του αποκάλυψε πώς κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει καλλιτεχνική φύση. 
Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο κόσμος στο δρόμο τον ερωτάει, τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!