Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

H (ρωσική μυστική υπηρεσία) 'FSB', ΣΥΝΕΛΑΒΕ 6 στελέχη του νεοναζιστικού ουκρανικού «Δεξιού Τομέα» στήν Κριμαία.....

 


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας ('FSB') ανακοίνωσε σήμερα (χθές Τετάρτη), ότι απέτρεψε μια τρομοκρατική ενέργεια στην Κριμαία, που ανακτήθηκε από την Ρωσία το 2014, και συνέλαβε έξι άτομα τα οποία υποστηρίζουν μια ουκρανική εξτρεμιστική οργάνωση.


«Η FSB απέτρεψε μια τρομοκρατική ενέργεια στη Δημοκρατία της Κριμαίας (…) 

Συλλάβαμε έξι Ρώσους πολίτες που είναι υποστηρικτές της ουκρανικής, εξτρεμιστικής οργάνωσης Δεξιός Τομέας και οι οποίοι ετοιμάζονταν να πυροδοτήσουν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε μία Ορθόδοξη Εκκλησία της περιοχής, με στόχο να εκφοβίσουν τους πολίτες», επεσήμανε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα η 'FSB' ανέφερε, ότι κατάσχεσε υλικά για την παρασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και επιστολές με σχέδια και σύμβολα του Δεξιού Τομέα.

https://www.defencenet.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/916391_h-fsb-synelabe-6-stelehi-toy-neonazistikoy-oykranikoy-dexioy

http://ellinonea.blogspot.com/2022/02/h-fsb-6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!