Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ρωσόφωνο χωριό στο Ντονμπάς, βομβάρδισε χθές η Ουκρανία....

 


Τό χτύπησαν με οβίδες των 122mm, που είναι απαγορευμένες και από τίς Συμφωνίες του Μίνσκ.

Πριν λίγη ώρα, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, η Ουκρανία βομβάρδισε (χθές Τετάρτη) χωριό στις ρωσόφωνες περιοχές στον Ντονμπάς...


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ρωσόφωνο χωριό χτυπήθηκε με τουλάχιστον οκτώ οβίδες των 122mm, καταστρέφοντας τουλάχιστον έξι σπίτια και ένα όχημα. 

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες οβίδες είναι απαγορευμένες και από τις Συμφωνίες του Μινσκ.

Στο πρακτορείο Reuters αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε, ότι είδε στρατιωτική αυτοκινητοπομπή με πάνω από 100 φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες να κατευθύνεται προς τα ουκρανικά σύνορα, στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας.

Νωρίτερα η Ρωσία είχε δώσει εντολή εκκένωσης της πρεσβείας της στο Κίεβο, με το ρωσικό ΥΠΕΞ να αναφέρει ότι οι διπλωμάτες της απειλήθηκαν και το Κίεβο δεν αντέδρασε....

https://www.newsbreak.gr/kosmos/300975/rosofono-chorio-ntonmpas-vomvardise-i-oykrania/

http://ellinonea.blogspot.com/2022/02/blog-post_44.html#more

2 σχόλια:

  1. Οι Εβραιοσιωνιστές τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση! Μετά την υγειονομική κρίση που υλοποίησαν, προχωρούν στην ενεργειακή κρίση, σύντομα και στην επισιτιστική κρίση. Γενικώς μας πάνε από κρίση σε κρίση για να διασπείρουν την παγκόσμια απελπισία και χάος. Έτσι θα φέρουν τα παγκόσμια σατανικά σχέδιά τους στην επιφάνεια: Καμμία ιδιοκτησία, καμμία ιδιωτικότητα.
    Και για όλα αυτά πάντα φταίει κάποιος άλλος. Οι κακοί Κινέζοι που φτιάχνουν ιούς, οι κακοί Ρώσσοι που είναι πολεμοχαρείς και επεκτατικοί, οι τεμπέληδες Έλληνες κλπ...

    Το παιχνίδι είναι για μία ακόμη φορά στημένο. Ο Εβραίος Ζελένσκι, τα κονόμησε και θα διαφύγει στο εξωτερικό, όπου θα ζήσει ζωή χαρισάμενη, δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε παγκόσμια θέση ισχύος. Τα καύσιμα ακρίβυναν, τα τρόφιμα θα ακριβύνουν κι άλλο και θα λείψουν. Ο κορωναϊός είναι ήδη παρελθόν. Η Ευρώπη θα φέρει τα Εβραϊκά κοιτάσματα αερίου που έχουν ανακαλυφθεί, για την "ενεργειακή αυτονομία" της.

    Ο Μητσοτάκης, λαγουδάκι, όχι του Playboy, αλλά ακόμα χειρότερα, του Schwab, έδωσε το σύνθημα: Ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης, δηλαδή, Εβραϊκό αέριο αντί Ρωσικό.

    Θέλουν τους Ρώσους, φτωχούς και ταπεινωμένους. Ευτυχώς για εμάς, είναι ισχυρότατοι και αυτάρκεις. Άντεξε λοιπόν Ρωσσία, για να αναμορφώσεις τον πλανήτη, όπως είναι το σχέδιο του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους Ουκρανούς. Παραδοθείτε στους Ρώσσους, σώστε την ζωή και την ψυχή σας.
    Οι ηγέτες σας, σας πούλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!