Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Η ( μόνο; ) δήλωση Μητσοτάκη! Ξ Ε Χ Α Σ Ε τήν εισβολή στην Κύπρο, για ΧΑΡΗ της ....Ουκρανίας – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ


Ανιστόρητος ο πρωθυπουργός;;;

Δεν είναι μόνο που ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνιστά από τις πιο ακραίες φωνές υπέρ της φιλοναζιστικής κυβέρνησης του Κίεβου και κατά της Ρωσίας, λαμβάνοντας μάλιστα ευχαριστήρια από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι!

Ο πρωθυπουργός ξέχασε την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο, καθώς δήλωσε από τις Βρυξέλλες, πως η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική εισβολή σε ανεξάρτητη χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Προφανώς ο πρωθυπουργός  ξ έ χ α σ ε   τις δύο εισβολές των Αμερικάνων στο Ιράκ, την εισβολή των Αμερικάνων στο Αφγανιστάν, την εισβολή των Αμερικάνων στην Γιουγκοσλαβία, την εισβολή των Αμερικάνων στο Βιετνάμ, την εισβολή των Αμερικάνων στην Κορέα και 

βεβαίως την εισβολή των «φίλων» Τούρκων στην Κύπρο!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σταθερά διεθνιστικά επιμένει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία από την πρώτη στιγμή της ουκρανικής κρίσης έχει ΞΕΧΑΣΕΙ τι σημαίνει πολιτική των ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες.

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί και ανέφερε ότι τα Ελληνικά Γενικά Προξενεία στην Οδησσό και τη Μαριούπολη συνεχίζουν να λειτουργούν.

Μάλιστα ο ΝΕΟΝΑΖΙ Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την καθαρή θέση της Ελλάδας και του ίδιου προσωπικά, από την πρώτη στιγμή, υπέρ της χώρας του και ζήτησε τη συνέχιση της στήριξης στο πλαίσιο της ΕΕ.

Σε ελεύθερη μετάφραση:

Η Ελλάδα ανοικτά πλέον υποστηρίζει ένα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ στην Ουκρανία, εις βάρος της Ρωσίας αλλά (κυρίως) των Ελλήνων ομογενών που κατά χιλιάδες ζουν σε ρωσικά εδάφη!

φωτο intime

https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/anistoriti-dilosi-mitsotaki-xechase-t/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!