Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μουσουλμάνος στήν Αγγλία, έφτυσε πάνω σέ μωρό 9 μηνών (!!!!!) καί φώναξε: «οι Λευκοί δέν πρέπει αναπαράγονται» ( Έ, δέν τόν λές καί ρατσιστή!.... ) [ ΒΓΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ...]

(ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ...ΑΤΥΧΗΣΑΝ!)


Από την αγγλική εφημερίδα 'Daily Mail', μια ακόμα συνηθισμένη ιστορία «ε ν σ ω μ α τ ώ σ ε ω ς»:

Ένας μουσουλμάνος έφτυσε στο πρόσωπο ενός μωρού εννέα μηνών και φώναξε, «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται» σε μια αποκρουστική επίθεση φυλετικού μίσους.


Στην δίκη που έγινε στην αίθουσα του δικαστηρίου του στέμματος στο Newcastle,  η μητέρα του μωρού, η 25χρονη κομμώτρια Rebecca Telford, κατέθεσε ότι ενώ είχε βγει βόλτα με το μωρό της, την μικρή Layla-Jean, ο 33χρονος δράστης, Rezzas Abdulla, την πλησίασε χωρίς προειδοποίηση.

Η εισαγγελέας Emma Dowling είπε στο δικαστήριο: «Πλησίασε το καροτσάκι και έφτυσε στο πρόσωπο της κόρης της.

Και ενώ το έκανε αυτό φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται».

Το δικαστήριο άκουσε, ότι όταν η σοκαρισμένη μητέρα του μωρού επιχείρησε να απομακρύνει τον Abdulla, εκείνος της είπε να «σκάσει» και έφυγε.

Η μητέρα προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία του εισβολέα καθώς έφευγε, αλλά ήταν πολύ ταραγμένη για αυτό που της είχε συμβεί.


Ο Abdulla, ο οποίος έχει δύο προηγούμενες καταδίκες για επιθέσεις εξ αιτίας φυλετικού μίσους σε λευκές γυναίκες, αργότερα εντοπίστηκε μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεοράσεως.

Είχε καταδικαστεί για ρατσιστική επίθεση μετά από μια δίκη στο δικαστήριο του South Tyneside, στην οποία δεν είχε συμμετάσχει.

Ο δικαστής αναφερόμενος στις προηγούμενες καταδίκες του Abdulla του είπε: « Έχετε ένα πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, με τις λευκές γυναίκες».

Μετά την επίθεση τον περασμένο Ιανουάριο, ο Abdulla έλαβε για κάποιο χρόνο ψυχιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο, η οποία συνεχίστηκε και μετά την αποφυλάκισή του.

Ο δικαστής είπε, ότι η επιδείνωση της ψυχικής υγείας του Abdulla κατά τη στιγμή της επιθέσεως, «συνέβαλε» προς το αδίκημα.

Ο Abdulla καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών, που ανεστάλη  για 18 μήνες...

Ο δικαστής είπε, ότι θα πρέπει ο Abdulla να συνεχίσει το πρόγραμμα της ψυχιατρικής θεραπείας του.

ΚΟ: Είμαι σίγουρος ότι η είδηση έχει γίνει viral και οι διάφορες τατιάνες την μεταδίδουν. 
Είμαι σίγουρος επίσης, ότι εάν ένας λευκός έκανε παρόμοια επίθεση σε μουσουλμάνα καί τό μωρό της, θα είχε τήν ίδια αντιμετώπιση.... 

ΚΟ / Πηγή 

3 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΣΩΝΕ ΔΙΑΚΑΣΤΑ! ΤΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως δεν κόλλησε το παιδάκι καμιά ασθένεια. στις αραβικές χώρες "φουντώνει" η ηπατίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμ... κάτι υποψιάζομαι για την ανόητη προκλητική συμπεριφορά του λ@θρο αλλά αν το γράψω θα μου βάλουν πάλι bloker στα σχόλια....θα έρθει η ανταμοιβή του σιγουρα πάντως απο κάποιον ή κάποιους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!