Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Σ υ ν ε λ ή φ θ η στό Παρίσι δικηγόρος, που άσκησε κριτική στά ...μέτρα! ( Αυτά στήν "δημοκρατική" Γαλλία! )Η μαχητική Γαλλίδα δικηγόρος Virginie de Araujo-Recchia συνελήφθη στό σπίτι της νωρίς το πρωΐ της 22ας Μαρτίου 2022 και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση.

Πρός τό παρόν δεν είναι γνωστό, γιά ποιά αδικήματα κατηγορείται!


Η δικηγόρος de Araujo-Recchia έχει καταθέσει αρκετές μηνύσεις κατά των εκδοτών των μέσων ενημέρωσης, ή κατά των μελών της μικτής επιτροπής, που είχε επικυρώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Έχει επίσης καταθέσει μήνυση κατά των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο που απαιτεί εμβολιασμό για την άσκηση του επαγγέλματος.


Είναι μέλος της συλλογικότητας των δικηγόρων του “Grand Jury” με επικεφαλής τον δικηγόρο Dr. Reiner Fuellmich και τη δικηγόρο Viviane Fischer, η οποία προσφεύγει στο Δικαστήριο της Δημόσιας Γνώμης.

Οι ιδρυτές του Corona-Ausschuss, μαζί με μια διεθνή ομάδα δικηγόρων, ξεκίνησαν μια διαδικασία Μεγάλης Ενορκης Επιτροπής με βάση το αμερικανικό μοντέλλο των ΗΠΑ – υπό την προεδρία του Πορτογάλου δικαστή Rui Fonseca E Castro. 

Η διαδικασία ενώπιον μεγάλου σώματος ενόρκων χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί εάν τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον ενός ή περισσότερων πιθανών κατηγορουμένων είναι επαρκή για την απαγγελία κατηγοριών. 

Οι ένορκοι σε αυτή την περίπτωση είναι η “κοινή γνώμη”.

Όπως αναφέρει η France Soir, η δικηγόρος εργαζόταν επί του παρόντος πάνω σε μια καταγγελία κατά των πολιτικών κομμάτων και των μεθοδεύσεων ορισμένων μελών τους.

Οι γαλλικές προεδρικές εκλογές, θα διεξαχθούν σε τρεις εβδομάδες.

Ημερομηνία δημοσιεύσεως: 23.03.2022

https://www.eyewideopen.org/?p=3578

2 σχόλια:

 1. Καλό και ατσάλινο κουράγιο τις εύχομαι με ανυποχώρητη πίστη στα ιδανικα και πιστεύω της διότι θα τα χρειαστεί οπωσδήποτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...Καί τί θλιβερή ΚΑΤΑΝΤΙΑ γιά τήν ανέκαθεν - θεωρούμενη - δημοκρατική αυτή χώρα.....
   Μέτρα κατά των στοιχειωδών ελευθεριών, όχι απλώς αλαζονικά, αλλά καθαρά, καθαρότατα Σταλινικά!
   Καί μάλιστα κατά μιάς δικηγόρου.
   (Άρα γε καί εκεί ο κυρίαρχος Σύλλογος Δικηγόρων της χώρας σ ι ω π ά, όπως καί κάπου ...αλλού ; ; ; )

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!