Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Στόν ίδιο 'ζουμί' "ΒΡΑΖΕΤΕ" όλοι σας! Συμφώνησαν τά κόμματα - εννοείται! - νά "προβάλλουν" τόν γελοίο ηθοποιό Ζελένσκυ ΜΕΣΑ στήν Βο(υ)λή!!!!

 

"ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ & Η ΚΟΠΡΙΑ 

ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ". 

Θετικά βλέπουν τήν πρόσκληση Ζελένσκι να μιλήσει στήν Ελληνική Βουλή, 

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. 

ΟΙ "ΕΤΑΙΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 

ΗΜΕΡΑΣ!


Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του Γ. Κατρούγκαλου χαρακτήρισε ως «θετική κίνηση αλληλεγγύης» την πρόσκληση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στην Ελληνική Βουλή....«Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει (;) στήν διπλωματική προσπάθεια για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ως χώρα ειρήνης και ήπιας ισχύος», ανέφερε ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε ανάρτησή του στο Twitter. 
(σ.σ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ...."ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ", ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΗ ΤΟΝ  ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΝ;;;)

Θετικά βλέπει αυτή την κίνηση και το ΚΙΝ.ΑΛ, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε στηρίξει την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε στην πληττόμενη από τον πόλεμο χώρα, αλλά και την παροχή στρατιωτικού υλικού.

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ανοικτά την διαφωνία του αναφέροντας:

«Ο Ζελένσκι εκπροσωπεί μια αντιδραστική κυβέρνηση, που στηρίζεται από το στρατόπεδο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και ευθύνεται, όπως και η Ρωσία, για το δράμα του ουκρανικού λαού. 
Αυτή η κυβέρνηση εδώ και χρόνια έχει στηρίξει και ενσωματώσει ναζιστικές οργανώσεις, διώκει και φυλακίζει κομμουνιστές, έχει θέσει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. 
Είναι προφανής η στάση μας και το ίδιο θα κάναμε άν ερχόταν ο Πούτιν, ο Μπάϊντεν κ.λπ.».

3 σχόλια:

  1. Όσοι είναι μυημένοι στο να εντοπίζουν τα κρυπτογρ@φημέν@ σύμβολ@ με αντιστοιχία των εξαριών άς προσέχουν το έμβλημ@ ολων αυτών των κομ@των και ας ενοήσουν ποιοι μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο και ποι@ είναι τα θρησκευτικ@ πιστεύω τους.
    Μακ@ρι να ξυπνήσουν όλοι και να @ντιληφθούν την ΑΛΗΘΕΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΒΟΥΛΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!