Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Εκτός 'Ι.Ε.Π.' ο διδάκτωρ Χαράλαμπος Μηνάογλου, μετά τήν δημόσια ("ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ" ; ; ; ) τοποθέτησή του γιά τόν πόλεμο στήν Ουκρανία!

Ή ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΧΩΡΑ ΜΑΣ ..."ΚΕΛΑΪΔΑΣ" ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ", ΄Η ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ...ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

Εκτός ΙΕΠ ο διδάκτωρ Χαράλαμπος Μηνάογλου μετά τη δημόσια τοποθέτησή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία


Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι!

ΕΠΙΕΙΚΩΣ!

Εκτός ΙΕΠ τέθηκε ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, διδάκτωρ νεότερης ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, διευθυντής του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά...και μέλος της επιστημονικής ομάδας έργου των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών του ΙΕΠ για το μάθημα της Ιστορίας Λυκείου.


"Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, ένα από πλέον βρωμερά προϊόντα που ξερνά ο νεοεποχίτικος βόθρος της Ουκρανίας, μόλις τον πίεσε ο Πούτιν, είναι η συμπόρευση των Ιουδαίων της Ουκρανίας (π.χ. Ζελέζνι) με τους ναζί του Δεξιού Τομέα, του Αζόφ και του Αϊντάρ.


Η συμπόρευση αυτή, καλά αποσιωποιημένη μέχρι τώρα από τα δυτικά ΜΜΕ, μετά την έναρξη του πολέμου, δεν είναι δυνατόν πλέον να αποκρυφθεί. Και εξηγούμαι: είναι ίσως ο βασικότερος μύθος της νέας τάξης πραγμάτων μετά το 1945, ότι ο ναζισμός προσπάθησε να εξαλείψει κάθετι εβραϊκό και κατά συνέπεια ότι Ιουδαϊσμός και Ναζισμός αποτελούν έννοιες ξένες και εχθρικές μεταξύ τους.


Αυτόν τον θεμελιώδη μύθο της νεοεποχίτικης προπαγάνδας, που δεν κατόρθωσε καμμία φωνή όσο ισχυρή και αξιόπιστη και αν υπήρξε (παρ΄ότι ύπήρξαν τέτοιες είναι αλήθεια) να διαλύσει, ήρθε να διαλύσει βάναυσα η πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία. 

Στην Ουκρανία με την χαζαρική, ασκεναζίτικη ιουδαϊκή κληρονομιά, την πραγματική πνευματική μήτρα που γέννησε τον ναζισμό μέσα από την καμπαλιστική σκέψη.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η σύνδεση των υποτιθέμενων αντίθετων… στην καμπάλα, αυτήν την αντιπαραδοσιακή έκφανση του ιουδαϊκού πνεύματος. 

Όλοι οι ιδεολογικοί ταγοί του ναζισμού υπήρξαν μελετητές της Καμπάλας, όπως και όλοι οι Εβραίοι που υπηρέτησαν κανονικά το Γ΄ Ράιχ από διάφορες θέσεις.

Γιατί στόχος οποιουδήποτε καμπαλιστή, από όποια θρησκευτική παράδοση και αν προέρχεται, είναι η αλήθεια. 

Και έτσι, τόσο οι ναζί όσο και οι Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας έναν και μόνον κοινόν εχθρό έχουν: όσους ανθρώπους θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά, θέλουν να ζήσουν ως άνθρωποι.


Και αυτοί που περισσότερο είναι έτσι στην περιοχή τους, είναι οι Ρώσοι. 

Συνελόντι ειπείν και για να μην το κουράζουμε….. 

Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία ή έστω ότι μοιάζει με Ορθοδοξία, όπως είναι σήμερα η Ρωσία. 

Για αυτό μην περιμένετε να ακούσετε για δακρύβρεχτες ιστορίες κακών Ουκρανών ναζήδων που σκοτώνουν Εβραίους ή γενικά ξένους…. όχι… ποτέ…. μόνον Ρώσους….." .............>>
documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!