Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Α. Μουντζουρούλιας στόν 'Focus FM': ”Νά σταματήσουν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ, οι πορείες των Πακιστανών! - Κάποιοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της 'ΜΙΤ' & της 'ISI'”!!!!! ( 3 ΒΙΝΤΕΟ Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ ! )


Συνέντευξη στο 'Focus FM' και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, παραχώρησε ο διεθυντής του 'Directus.gr', Ανδρέας Μουντζουρούλιας.

Ο δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής, σχολίασε το αποκλειστικό άρθρο του 'Directus.gr' με τήν νέα συγκέντρωση των Πακιστανών στήν Νίκαια.

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%95%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99-%CE%A3%CE%95-%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%9F-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A0%CE%95%CE%94%CE%9F-%CE%9F%CE%99-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%9B/
[ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΑ  3 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ  
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α  
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΑΣΛΑΜ....]

Ανέφερε πως πρόκειται για μία νέα προβοκάτσια των Πακιστανών στην Αθήνα.

”Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Στην συγκέντρωσή τους είχαν πανό με τα συνθήματα: ”Λευτεριά στο Κασμίρ, εξώ ο κατοχικός στρατός της Ινδίας”!

Μόνο που στο Κασμίρ, το Πακιστάν είναι αυτό που διαπράττει εγκλήματα! Το εξωφρενικό στην υπόθεση, εκτός του οτι είναι τουρκόφιλοι, θαυμάζουν ανοικτά και τις δολοφονικές μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν (ΙSI) χωρίς να έχουν κανένα φόβο. Μέσα σε ελληνικό έδαφος”, ανέφερε ο διεθυντής του Directus.gr.

Και συνέχισε:

”Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες, ο κ. Ν. Δένδιας επισκέφθηκε την Ινδία. Αθήνα και Ν. Δελχί έρχονται πιο κοντά, όμως οι Πακιστανοί που βρίσκονται στη χώρα μας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν ”τρικλοποδιές”!

”Αυτές είναι εικόνες οι οποίες μας προβληματίζουν και νομίζω ότι πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες ώρες χρηματοδοτούνται.

Γιατί στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική”, ανέφερε.

https://directus.gr/a-mountzouroulias-sto-focus-fm-na-stamatisoun-edo-tora-oi-poreis-ton-pakistanon-kapoioi-exypiretoun-ta-symferonta-tis-mit-tis-isi/

Aκούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!