Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Άν (τυχαίνει καί) είστε Ν ΕΥ Ρ Ι Κ Ο Ι τύποι, θά σας συμβουλεύαμε νά ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ αυτό τό 'β ί ν τ ε ο'....( Προσέξτε μέ τί ..."θαυμασμό" τόν παρακολουθεί όσο μιλάει, ο Αλέξης! )




https://newtube.app/fake_pandemic/MSnF2aT

4 σχόλια:

  1. χμ, μάλλον μας ξέρετε πολύ καλά... γύρω στο 02:15 το σταματήσαμε για να μην βλάψουμε το κινητό... το test drive νεύρων απέτυχε μεν παταγωδώς, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν μεταλλαχθήκαμε στα απαθή, υπάκουα, φοβισμένα, τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι που μας θελουν. ωστόσο, αναρωτιέμαι γιατί μπήκαμε στον κόπο καν να παίξουμε το βίντεο ενώ έχουμε διαβάσει τις θέσεις τους. μάλλον κάποιο είδος μαζοχισμού πρέπει να είναι στο οποίο μας εκπαιδεύουν τα τελευταία δύο χρόνια και όχι μόνο. η πάθηση ονομάζεται "τραβάτε με κι ας κλαίω" και την έχουμε "τσιμπήσει" λίγο πολύ όλοι μας. όλες οι ειδήσεις αναφέρονται στην τρέλα τους. δεν ακούς τίποτε άλλο πια. η λύση; αγνοούμε την τοξικότητά τους και αντιστεκόμαστε στην ψυχοπάθειά τους και πάντα βρίσκουμε χρόνο για εμάς και για τα ωραία. χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΨΕΚΑΣΤΟΥΣ..............


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  2. Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ @ΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ 3 ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ. Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΑΣΣΩΝΑΡΑ ΤΗΣ BILDERBERG ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ @ΟΥΣΤΡΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ. ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ' ότι έχω γερά νεύρα, δεν θα δω το βίντεο, γιατί οι κwλwφατσες που εμφανίζονται είναι απολύτως τοξικές και λίγο έως πολύ γνωρίζουμε τι πρεσβεύουν, τι σχεδιάζουν και τι εκτελούν ήδη. Και επειδή δίχως την υποταγή ή την "συνεργασία" του κόσμου ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορούν να πετύχουν, δεν μένει παρά να αντισταθούμε στα κελεύσματά τους με το να μείνουμε πιστοί και αμετακίνητοι στα ιδανικά της φυλής μας, με τα οποία οι Έλληνες μεγαλούργησαν, νίκησαν, επιβίωσαν. Δεν θα τους περάσει, εκτός κι αν το επιτρέψει ο Θεός για να ξεχωρίσει η ήρα απ' το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!