Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Τά βρήκαν ΣΚΟΥΡΑ πάλι....

 

Τό CDC συμβουλεύει τούς

 ὁμοφυλοφίλους « Κᾶντε ἕνα, 

προσωρινό, διάλειμμα »

φωτό

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ενημέρωσε την Παρασκευή με  συμβουλές του για την ευλογιά των πιθήκων  για να προτείνει στα άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, δηλαδή στους άνδρες που κάνουν σεξ με άντρες, να «κάνουν ένα προσωρινό διάλειμμα» από αυτές τις ...δραστηριότητες για να βοηθήσουν «να περιοριστεί η επιδημία».


Μεταξύ των ενημερώσεων είναι προτάσεις όπως αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να  «κάνουν ένα προσωρινό διάλειμμα» από τη σεξουαλική δραστηριότητα μέχρι να θεωρηθούν ότι είναι εμβολιασμένοι. να περιορίσουν τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων τους. 

Ν᾿αποφεύγουν  «χώρους» για σεξ με αγνώστους και πολλούς συντρόφους. να χρησιμοποιούν προφυλακτικά και να φορούν γάντια κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

Αυτές οι πέντε προτάσεις για τη μείωση της πιθανότητας εξάπλωσης της νόσου προστέθηκαν στις επτά που βρίσκονταν στην ιστοσελίδα όταν ενημερώθηκε στις 12 Ιουλίου

Σε αυτήν την προηγούμενη ενημέρωση, το Useless CDC ( άχρηστο ΚΕΠΝ ) πρότεινε προτάσεις για σεξουαλικές δραστηριότητες για άτομα που έχουν (ή νομίζουν ότι έχουν) την νόσο της «ευλογιάς των πιθήκων και… αποφασίζουν να κάνουν σεξ».

Η ενημέρωση της Παρασκευής περιέχει ισχυρότερα μηνύματα, με το Unuseless CDC να λέει τώρα ότι « ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους είναι να αποφύγετε κάθε είδους σεξ… ενώ είστε άρρωστοι». 

Οι άνθρωποι θα πρέπει ιδιαίτερα « να αποφεύγουν να αγγίζουν οποιοδήποτε εξάνθημα ».

Οι ενημερώσεις έρχονται μια ημέρα αφότου η κυβέρνηση Μπάιντεν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία για την ευλογιά των πιθήκων σε μια προσπάθεια να ξεκλειδώσει τη χρηματοδότηση και περισσότερες εξουσίες για την αντιμετώπιση του ιού. 

Ορισμένες πολιτείες, όπως η Νέα Υόρκη, η Καλιφόρνια και η Ιντιάνα, έχουν κηρύξει τις δικές τους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία για παρόμοιους λόγους. 

Η ενημερωμένη συμβουλή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του CDC «Safer Sex, Social Gatherings and Monkeypox», η οποία περιέχει λεπτομερείς και συγκεκριμένες πληροφορίες προσαρμοσμένες στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

( Ἀριστερά : Ἀκόμη καί ἡ φωτό τῆς ἱστοσελίδος τοῦ  CDC, δίνει τό ὁμοφυλόφιλο «ζεῦγος» σέ δύο χρώματα. Βέεεβαια ...

«Ενώ το άχρηστο CDC εργάζεται για να περιορίσει το τρέχον ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων και να μάθει περισσότερα για τον ιό, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε συνειδητές επιλογές όταν βρίσκεστε σε καταστάσεις ή μέρη όπου θα μπορούσε να εξαπλωθεί η ευλογιά των πιθήκων», αναφέρει μια  δήλωση  στην ιστοσελίδα η οποία  δημιουργήθηκε μετά τον Ιούλιο. 

«Η ευλογιά των πιθήκων δεν θεωρείται σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, αλλά συχνά μεταδίδεται μέσω στενής, παρατεταμένης σωματικής επαφής, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει σεξουαλική επαφή».

Το Useless CDC έχει επίσης συμβουλεύσει τους ανθρώπους να λαμβάνουν υπόψη τις πιθανότητες επαφής δέρμα με δέρμα όταν παρακολουθούν φεστιβάλ ή ρέιβ πάρτυ.

«Τα φεστιβάλ, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες όπου οι παρευρισκόμενοι είναι ντυμένοι και είναι απίθανο να έχουν επαφή δέρμα με δέρμα είναι πιο ασφαλή. Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να προσέχουν τις δραστηριότητες (όπως το φιλί) που μπορεί να μεταδώσουν την ευλογιά των πιθήκων», αναφέρει η ιστοσελίδα του Useless CDC.

«Ένα rave, ένα πάρτι ή ένα κλαμπ όπου υπάρχει ελάχιστος ρουχισμός και όπου υπάρχει άμεση, προσωπική, συχνά επαφή δέρμα με δέρμαέχει κάποιο κίνδυνοΑποφύγετε οποιοδήποτε εξάνθημα βλέπετε σε άλλους και σκεφτείτε να ελαχιστοποιήσετε την επαφή δέρμα με δέρμα».

Το Useless CDC επεσήμανε ιδιαίτερα τον αυξημένο κίνδυνο εξάπλωσης σ᾿ εκδηλώσεις σε «κλειστούς χώρους» όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για « προσωπική, συχνά ανώνυμη σεξουαλική επαφή με πολλούς συντρόφους». ... ( ἀπό : ussanewscom ) 

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα : ἐδῶ

Ὅπου διαβάζουμε κάτι ἐνδιαφέρον : 


Οι ενημερωμένες προτάσεις του CDC έρχονται τρεις ημέρες αφότου ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέλεξε τον Δρ. Δημήτρη Δασκαλάκη, ο οποίος διευθύνει το τμήμα πρόληψης του HIV του CDC, ως έναν από τους δύο αξιωματούχους που θα είναι επικεφαλής στην κρατική αντιμετώπισιν στο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων.

Ο Δασκαλάκης, ο οποίος θα είναι αναπληρωτής του Ρόμπερτ Φέντον της FEMA, έχει εξειδίκευση σε θέματα που επηρεάζουν την LGBT κοινότητα, καθιστώντας τον κατάλληλη επιλογή, σύμφωνα με τον Δρ Άντονι Φάουτσι, τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου...( ἐδῶ

Κατάλληλος ἐπιλογή κατά τόν Φάουτσι ὁ Δασκαλάκης. Ν᾿ἀρχίσουμε νά μᾶς ζώνουν τά φίδια σέ παγκόσμιο ἐπίπεδον ; 

Ὁ ἀκτιβιστής Ἕλλην ἱατρός,Δημήτρης Δασκαλάκης,ΕΚΛΕΚΤΟΣ τοῦ Φάουτσι ! Τό βιογραφικό του ΕΔΩ  φωτό


Ἀπό τήν μια ὁ Δασκαλάκης ἀπό τήν ἄλλη τό Μπρίντον, ἐκπαιδευτής ἀνθρωπίνων κουταβιῶν ἤ ὅπως τό λέει ἡ «πολιτική ὀρθότης» «non binary» ἄτομο  καί  drag queen, στό Γραφεῖο Πυρηνικῆς Ἐνέργειας τοῦ Ὑπουργείου Ἐνέργειας τῶν ΗΠΑ, δέν μπορεῖ κανείς παρά νά βρίσκεται ὅλο καί σέ πιό ἀνήσυχη θέσιν γιά τό μέλλον τῆς Ὑφηλίου. Φαντάζεστε τί ἔχει νά γίνῃ μέ μία πιθανή ἐκδήλωσιν τῆς πιθηκοευλογιᾶς παγκοσμίως ; Καί νά ἔχῃς τόν Δασκαλάκη νά σοῦ ἀνακοινώνῃ μέτρα καί κλειδώματα ἀλλά κυρίως ἀναγκαστικούς ἐμβολιασμούς ; 

Καί ἡ ἄλλη «τρελή στό κλουβί» μέ τίς φιλενάδες της, ἔτοιμη νά πατήση τό κουμπί γιά νά ἀντιμετωπίσῃ τόν ...Ποῦτιν ...! 

Ἡ Πελασγική 

http://sxolianews.blogspot.com/2022/08/cdc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!