Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ μέ τήν ευγενική χορηγία Κωστάκη Μπακογιάννη.... – Β Ι Ν Τ Ε Ο μήπως καί ΞΥΠΝΗΣΕΙ κανένας! Μ ή π ω ς...

ΕΙΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΜΗΠΩΣ, ΛΟΓΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, Ε;

Κ  Α  Κ  Ω  Σ  !



Μέσα σε ελληνικά δημοτικά κτίρια...

Ως γνωστόν ο Δήμος Αθηναίων και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν παραχωρήσει έναν πολυτελέστατο χώρο  στο κτίριο του “Σεράφειου συγκροτήματος  Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας” και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο  με εξωτερικούς  χώρους και κήπο σε σύλλογο Πακιστανών (εδώ το παινεύονται και μάλιστα υπάρχει και οδηγός τοποθεσίας του κτιρίου).


Όλα αυτά την ώρα που έχουν καταγραφεί βιασμοί και δολοφονίες ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ από Πακιστανούς, οι οποίοι μάλιστα βοηθούν τους υπόπτους να ξεφύγουν.

Στο παρακάτω 'βίντεο', θα δείτε ύμνους στον Αλλάχ μέσα τις εγκαταστάσεις του Σεράφειου Δημοτικού Κολυμβητηρίου, δίπλα στο σύμβολο του Δήμου Αθηναίων, με την ευγενική χορηγία του δημάρχου Αθηνών, ή να πούμε καλύτερα Αθηναμπάντ;;;

Δυστυχώς η Ελλάδα αφήνεται έρμαιο των ισλαμικών ορέξεων! 

Οι συμπαθητικοί μελαμψοί που έρχονταν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή έχουν αντικατασταθεί από  διψασμένους για επικράτηση του Ισλάμ μισογύνηδες.

Το παιδάκι στο βίντεο φυσικά δεν φταίει τίποτα!

Απλά αυτή είναι η κατάσταση:

2 σχόλια:

  1. Ο Κώστας Μπακογιάννης θα εγκαινιάσει και το τέμενος στο Βοτανικό. Ρε σεις ειλικρινά, ποιους πάτε και ψηφίζεται; Θα ξεχάσουμε σε ποια χώρα ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΙ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙΣΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!