Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ούτε ο χειρότερος ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδος, δέν θά συλλάμβανε τέτοιο ΔΟΛΙΟ σχέδιο! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ,
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΣ.... 

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από το American History X. 


Η πραγματικότητα στην Ελλάδα όμως έχει ξεπεράσει ακόμα και το πιο ευφάνταστο σενάριο του Χόλλυγουντ.


Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είναι σκηνή από κάποιο θρίλερ, αλλά από αποψινή σύναξη κυβερνητικών βουλευτών. Ποιος θα το πίστευε βέβαια ότι ένας τύπος σαν τον Άδωνι θα ήταν αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και ότι ο Πλεύρης θα κρατούσε τις ζωές των Ελλήνων στα χέρια του. 


Ούτε ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν θα είχε συλλάβει τέτοιο σατανικό σχέδιο. 


Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Άδωνις λειτουργεί ως «αρχηγός» μέσα στο κόμμα, δημιουργώντας έναν κομματικό στρατό, τόσο από τη βάση αλλά εσχάτως και στην κοινοβουλευτική ομάδα. 


Ο Βασίλης Οικονόμου φαίνεται πως κέρδισε με το σπαθί του μία θέση δίπλα στον «αόρατο αρχηγό», έπειτα απο τη δήλωση του περί «τζαμπατζήδων».


Το Μαξίμου φυσικά θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιρροή του Άδωνη, προσπαθώντας να παρέμβει στα ψηφοδέλτια. Βλέποντας όμως τι συνέβη με την πρόσφατη περίπτωση του Παπαθανάση, ο οποίος πανικόβλητος από την ισχύ του Άδωνη, ακύρωσε την υποψηφιότητά του, μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα. 


Εκτός εάν συμβεί κάτι «συνταρακτικό», το οποίο μεν θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για τη ΝΔ, αλλά θα απαλλάξει τον Κυριάκο από ένα μεγάλο πρόβλημα. Κάτι φαίνεται ότι κινείται στους διαδρόμους του Μελάθρου…


Ο στρατός του Άδωνη είναι εδώhttp://ixnos.blogspot.com/2022/08/blog-post_5.html


2 σχόλια:

  1. Από ένα κόμμα που λειτουργεί ως συμμορία,πολλά μπορώ να περιμένω.Από τον Άδωνι ως αρχηγό μέχρι τον Πλεύρη ως υπουργό.Ακόμη,και αυτή την κλώσσα μπορεί νατην δω ως πρόεδρο της δημοκρατίας.Οι άδωνις και θάνος κανουν τα πάντα για τα λεφτά.Η οικογένειά της με πρώτους και καλύτερους τον πατέρα της,τον αδερφό της και το γιόκα της,δεν έβγαλαν χρήματα στις πλάτες μας.Μπήκαν για να προσφέρουν έργο..Ρε σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται;Αν και ομολογώ ότι βόδια ακόμη και σήμερα, συναντώ συχνά στο δρόμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ...κυρία... την έχει πλακώσει ο καρκίνος (έτσι μας είπε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!