Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

"Ασυνόδευτα" (ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ) ....""προσφυγόπουλα"" ( ΚΑΡΓΑ ΕΝΗΛΙΚΑ! ) σε ζωντανή μετάδοση του δελτίου του Star από την Ομόνοια, μας δείχνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, αλλά καί πολύ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, τί θά μας κάνουν όταν ολοκληρωθεί ο ΙΣΛΑΜΟ-εποικισμός! Τό πιάσαμε τό υπονοούμενο, ή όχι ΑΚΟΜΑ;

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ) 'Β  Ι  Ν  Τ  Ε  Ο', ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ 
ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! 
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! 
Δ  Ι  Α  Ρ  Κ  Ω  Σ ! 
ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ, ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ 'ΠΕΤΣΙ' ΜΑΣ, ΤΙ (ΜΑΣ) ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΟΣΟ-ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 
ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ 
ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,  ΣΤΗΝ
ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ;




https://twitter.com/dexioitoukolou/status/1554936780893421568

4 σχόλια:

  1. ΥΠΟΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!
    ΕΝΑΣ, Ή ΔΥΟ, Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ 'ΡΕΠΟΡΤΑΖ' ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 'STAR'!
    TI ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΑΧΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ'' ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΣΑΣ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαρακι,ο Μηταρακης και το πουλημενο σκουπιδι που υποστηριζεις και μας καταστρεφει και σαν χωρα και σαν Εθνος ουτε κουμουνια ειναι ουτε πρασινοκωληδες.Απατριδες αλητες ειναι και καραφιλελευθερα γουρουνια.Και παψτε να θεωρειτε τους αριστερους διεθνιστες και παγκοσμιοποιητες με την κακια εννοια.Κοιταχτε τα κατορθωματα του κοπριτη που ψηφισατε και κοιταχτε πώς θα απαλλαγουμε απο δαυτον.Μετα,συζηταμε για τα "ανηλικα"που πασαρει η Λυμπερακη στους Λιγναδηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ koylis ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. !!!!!!!!!!!!!ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!