Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - Δημοσιογράφοι ή τζιχαντιστές; Υπάλληλοι αμερικανικών πρακτορείων ειδήσεων ενσωματώθηκαν με πολιτικά στη Χαμάς κατά τη διάρκεια της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου

Μήπως θα πρέπει το AP, το CNN και οι New York Times να αντιμετωπίσουν ποινικές επιπτώσεις;


Το Honest Reporting κυκλοφόρησε με μια απόλυτη είδηση-βόμβααποκαλύπτοντας σήμερα ότι οι υπάλληλοι του Associated Press (AP) και του Reuters με έδρα τη Γάζα, οι οποίοι εργάζονται επίσης με σύμβαση για το CNN και τους New York Times, ενσωματώθηκαν με τη Χαμάς κατά τη διάρκεια της δολοφονίας στο νότιο Ισραήλ.

Η έκθεση θέτει πολλά συναρπαστικά ερωτήματα:

Τι έκαναν εκεί τόσο νωρίς, σε αυτό που κανονικά θα ήταν ένα ήσυχο πρωινό του Σαββάτου; Ήταν συντονισμένοι με τη Χαμάς; Ενέκριναν οι αξιοσέβαστες ειδησεογραφικές υπηρεσίες, οι οποίες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους, την παρουσία τους μέσα στο εχθρικό έδαφος, μαζί με τους τρομοκράτες εισβολείς; Μήπως οι φωτορεπόρτερ που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες για άλλα μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN και οι New York Times, ειδοποίησαν αυτά τα μέσα; Κρίνοντας από τις εικόνες του λιντσαρίσματος, της απαγωγής και της εφόδου σε ένα ισραηλινό κιμπούτς, φαίνεται ότι τα σύνορα έχουν παραβιαστεί όχι μόνο σωματικά, αλλά και δημοσιογραφικά.

Φαίνεται εύλογο ότι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» είχαν εκ των προτέρων γνώση της επίθεσης και δεν έκαναν τίποτα για να προειδοποιήσουν τις αρχές για τη σχεδιαζόμενη σφαγή. Όχι μόνο αυτό, οι φωτογραφίες και τα βίντεο εκείνης της φρικτής ημέρας δείχνουν ότι αυτοί οι φωτορεπόρτερ ήταν ενσωματωμένοι στη Χαμάς χωρίς καμμία ενδυμασία που να τους προσδιορίζει ως Τύπο.



Η έκθεση τεκμηριώνει ακόμη ότι ένας από τους άνδρες, ο Hassan Eslaiah, ο οποίος εργάζεται για το AP και το CNN, διέγραψε αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή του στην επίθεση, στην οποία ο Eslaiah ήταν ντυμένος με πολιτικά.

Στις X.com, εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ μια φωτογραφία της Eslaiah να αγκαλιάζει τον Yahya Sinwar, τον πιο υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χαμάς στη Γάζα. Ο Sinwar έχει καταδικαστεί για τη διάπραξη πολλών δολοφονιών και τρομοκρατικών ενεργειών.



Ενώ το Reuters εδρεύει στο Λονδίνο, το Associated Press, το CNN και οι New York Times έχουν την έδρα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είναι παράνομη η παροχή υλικής υποστήριξης στη Χαμάς, επειδή η τζιχαντιστική ομάδα αναφέρεται ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση.


Το AP, από την πλευρά του, έχει εδώ και καιρό ανησυχητικά στενούς δεσμούς με τη Χαμάς στη Γάζα, έχοντας κάποτε μοιραστεί έναν χώρο γραφείων με τις υπηρεσίες πληροφοριών της τζιχαντιστικής ομάδας. Οι ισραηλινές δυνάμεις κατεδάφισαν το κτίριο το 2021, προκαλώντας οργή με τους συνήθεις υπόπτους στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.


Τώρα, σίγουρα αξίζει να αναρωτηθούμε αν αυτά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν να εμπλακούν σε μια έρευνα του Κογκρέσσου ή / και ποινική έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες των αμειβόμενων υπαλλήλων και των εργολάβων τους στη Γάζα.




ΠΗΓΗ: https://www.dossier.today/p/journalists-or-jihadists-employees




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ: 
Βρετανικό ΥΠΕΞ: Τρομοκράτες «πολύ πιθανό» να επιχειρήσουν επίθεση στον Καναδά
Το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης λέει ότι οι επιθέσεις θα μπορούσαν να είναι τυχαίες, συμπεριλαμβανομένων των τόπων που επισκέπτονται ξένοι.
https://www.theepochtimes.com/world/uk-foreign-office-says-terrorists-very-likely-to-attempt-an-attack-in-canada-5526085

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ?????

    Yuval Noah Harari says Israel could legitimately use “NUCLEAR WEAPONS” if Lebanon or Iran try to stop the slaughter of Palestinians…

    https://twitter.com/Resist_05/status/1722402300378161636

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ,ΒΡΕ,ΒΡΕ.......ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ????

    Τρομερή ομιλία Μιντσενμάγιερ στο #Bundestag - Μακάρι να ακούγαμε τέτοιες ομιλίες στη #Βουλή.

    https://pilitouromanou.blogspot.com/2023/11/bundestag.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!
    ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ.
    ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!