Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Σοβαρά τώρα κ. Οδυσσέα ; Τό ΠΑΣΟΚ θά μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ νά μιλάμε γιά τόν Θεό; Από πότε τάχα; / ΒΙΝΤΕΟ

 

ΑΝΩΤΕΡΩ  Ο Ε' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
ΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ
& ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ;



(ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΣΤΟ ...ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΙ ΖΟΡΙ  ΑΡΑ ΓΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ! 

ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ;)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 11:52'




[ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΡΟΒΟΛΗ" Ή "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ( Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ) ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Ε' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.]

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!
    ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία από τίς (δυστυχώς αναρίθμητες) "αποστολές" του 10.000% αμερικανόφερτου ΠΑΣΟΚ τό 1981 ήταν νά ΑΠΟΔΟΜΙΣΕΙ τά πάντα, αρχίζοντας εννοείται από τό κατεδάφισμα της Οικογενείας, των Αρχών, των Ηθών καί σίγουρα της Πίστεώς μας!
    Όταν σέ μία τέτοια θέση, ήτοι ως προεδρεύων σέ συνεδριάσεις της Βουλής, φθάνεις νά εκστομίσεις αβίαστα μία τέτοια κουβέντα, πάει νά πεί ότι είσαι εξεικιωμένος μέ τήν απομάκρυνση από κάθε έννοια Πίστεως καί σεβασμού της Ορθοδοξίας.
    (Στό ΠΑΣΟΚ τούς ....βγαίνει "φυσικά" η συμπεριφορά αυτή, όπως καί σέ όλο τό φάσμα της όποιας αριστεράς, κανονικής, ή μέ εισαγωγικά! Τά ίδια ισχύουν όμως καί γιά τούς "άλλους" που φορούν συνήθως μπλέ αποχρώσεις, αλλά οι ρίζες τους είναι ταυτόσημες!)
    Όποιος παρακαλούμε έχει άλλη ερμηνεία, παρακαλείται νά μας τήν παραθέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούστε, το θέμα δεν είναι αν ενοχλείται η κυρία πρόεδρος από την αναφορά στον Θεό, όλοι όσοι είμαστε έστω και ελάχιστα παρατηρητικοί καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση.

    Μόλις άνοιξε το κλουβί με τις τρελλές και ξαμολύθηκαν, κακοκαιρίδης και λοιπά απόνερα και δεν κρύβουν ούτε πόσο προδότες, και ανθέλληνες είναι αλλά ούτε και πόσο μισητές του Χριστιανισμού.

    Αυτό που είναι άκρως ανησυχητικό είναι ότι πίσω από αυτούς έχει υπάρξει ένα ανεγκέφαλο πόπολο που τους αναδεικνύει. Θα μου πείτε, μα και που ψηφίζουμε άλλοι κάνουν κουμάντο. Ναι, εν μέρει. Όχι όμως απόλυτα.

    Πίσω από αυτούς τους ορκισμένους διώκτες του Θεού και της Πατρίδας μας βλέπω έναν εξίσου προδοτικό και λοβοτομημένο όχλο που τρέχει πίσω από κόμματα γλείφοντας τον κάθε σιχαμένο για να εξασφαλίσει μια θεσούλα στο βλαστάρι του ή για να πετύχει κάποιο ρουσφετάκι.

    Σας φτύνω λοιπόν εσάς πρώτους τους Έλληνες (;;;;;) προδότες ψηφοφόρους κι έπειτα αυτά τα τσόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΟΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης να συμπληρώσω ότι Θεός και Μαμμωνας (χρήμα) δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν. Ανέκαθεν, ως γνωστόν, το ΠΑΣΟΚ έδινε λεφτά, υποσχόταν λεφτά, έπαιρνε λεφτά.... είχε να κάνει με το χρήμα και όχι με τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!